Horoscop 5 aprilie 2021. Ce zodii încep excelent săptămâna

Începutul de săptămână vine cu vești bune pentru mulți nativi din zodiac. În special în zona financiară pot exista surprize de bun augur. Citiţi previziunile pentru fiecare semn astrologic.

04 apr. 2021, 18:30
Horoscop 5 aprilie 2021. Ce zodii încep excelent săptămâna

Horoscop 5 aprilie 2021 Berbec

Astazi este o zi buna pentru colaborare, cooperare. Poti deschide subiecte mai vechi, mai sensibile, care trebuie sa fie clarificate. Este o zi prielnica pentru a planifica, pentru a organiza, pentru a stabili cateva obiective. Nu strică să le amintești celor din jur cât de mult contează pentru tine, din sanul familiei iti iei energia și de la cei care te iubesc necondiționat te încarci pozitiv pentru a merge mai departe în misiunea ta de viață.

Horoscop 5 aprilie 2021 Taur
Poți simți nevoia unei conexiuni mai apropiate cu cei din jur, mai ales că este nevoie de înțelegere emoțională și empatie pentru asta. Partenerul de viață este cel care în primul rând îți poate demonstra loialitatea și poate fi pregătit să îți asculte dorințele.

Horoscop 5 aprilie 2021 Gemeni
Ultimele zile au fost cam aglomerate, stresante, cu momente confuze si treburi de rezolvate, iar astazi simti ca in sfarsit se mai detensioneaza atmosfera, respiri mai usurat și mai calm. Pune-ti gândurile în ordine, acceptă că mai sunt și zile proaste și nu te lăsa copleșită la primul hop. Cu siguranță ai lecții de învățat atunci când te lovești de obstacole și probleme. Ia totul ca pe un dar menit să te ajute să evoluezi!

Horoscop 5 aprilie 2021 Rac
Astazi nu te impiedica nimeni si nimic de la tot ceea ce iti propui sa faci. Daca ai ceva in minte, atunci niciun obstacol aparut azi nu va fi privit drept impediment. Nu este cea mai potrivita zi pentru a incepe ceva nou, pentru a te aventura intr-o noua etapa, in schimb, te poti ocupa de dezvoltarea planurilor pe care le-ai inceput deja, te sfatuiesc astrologii. Incearcă sa nu mai pui la suflet toate atacurile care vin spre tine, detașează-te de criticile celorlalți. Vorbele urâte spun totul despre ei și nimic despre tine!

Horoscop 5 aprilie 2021 Leu
Este o zi buna pentru deplasari, drumuri, esapade, vizite, de aceea sa nu refuzi o invitatie, daca ti se va face. Poți să pierzi mult timp preocupându-te de diverse detalii, în loc să faci un pas în spate încercând să vezi lucrurile în ansamblu. Casa a 6-a pune astăzi în evidență sănătatea și conexiunea cu o masă mare de oameni care poate să-ți aducă câștiguri .

Horoscop 5 aprilie 2021 Fecioară
Simti nevoia de liniste, iti doresti sa te detasezi, sa te gandesti, sa te odihnesti mental. De multe ori, alegi doar să vorbești, iar acțiunile tale nu susțin nimic în acest sens. Chiar și atunci când cei de jur încearcă să vină spre tine, știi că nu vei accepta decât ceea ce îți aduce împlinire. Încearcă să pui în practică tot ce ai învățat până acum, să iei taurul de coarne și să ai mai mult curaj în a-ți duce la îndeplinire visele. Nu mai lăsa pe mâine ce poți face azi, acum!

Horoscop 5 aprilie 2021 Balanță
Ai oportunitatea să îți sporești latura creativă în această perioadă. În plus, dacă reușești să îți aloci timp pentru tine, vei ajunge să realizezi că viața este frumoasă și interesantă. Nu sunteți dispuși să stați pe margine, ci luați inițiativă atunci când vine vorba de a obține ceea ce vă doriți, fie că este vorba de un obiect sau de admirația cuiva anume.

Horoscop 5 aprilie 2021 Scorpion
Aveți grijă să nu reacționați prea puternic la sentimentele copleșitoare. Dacă simțiți o legătură profundă între dvs. și o persoană pe care nu o cunoașteți, ar trebui să fiți precauți și să nu săriți într-o relație fără să vă gândiți bine înainte. Analizează situația pe toate părțile, supune-l la teste pentru a-ți da seama ce fel de om e. Te poți înșela în privința lui și este mai bine să previi niște situații care te pot răni!

Horoscop Urania 3-9 aprilie 2021. Intrarea lui Mercur în Berbec aduce mai multă încredere în sine, dar amplifică şi lipsa de tact
Horoscop 5 aprilie 2021 Săgetător
Dacă te simți criticat pe nedrept, încearcă să-ți dai seama de ce ești luată în vizor. Universul are propriile sale metode de a ne ajuta să pricepem ce, când și de ce greșim și ne trimite să experimentăm fix ceea ce noi facem altora. Astfel, atunci când te nemulțumește o situație, gândește-te dacă nu cumva, cândva, ai făcut același lucru cuiva. Pe principiul „Ce ție nu-ți place altuia nu face” vei înțelege astfel cât rău ai făcut unei persoane, poate chiar inconștient.

Horoscop 5 aprilie 2021 Capricorn
Semnul tau zodiacal se afla in sfera imaginii publice si vei avea astazi ocazia sa te faci remarcat, sa fii in centrul atentiei, sa te exprimi, sa fii vazut, apreciat. Este un cadru astral favorabil pentru activitati care iti plac, care te pasioneaza, care te ajuta sa te detensionezi.

Horoscop 5 aprilie 2021 Vărsător
Recunoștința este cea care stă la baza echilibrului nostru emoțional, așa că identifică toate aspectele vieții tale pentru care merită să fii recunoscător și să mulțumești Divinității. Concentrează-te doar pe partea bună a vieții tale și găsește trei lucruri care te fac fericită, de câte ori prin minte îți trece un gând de supărare. Anulează această tristețe cu trei bucurii!

Horoscop Mariana Cojocaru 5-10 aprilie 2021. Dușuri scoțiene în dragoste. Axa karmică se înclină periculos
 Horoscop 5 aprilie 2021 Pești
Indiferent că este vorba de carieră, de viața personală, de relațiile cu cei din jur, vei reuși să îți asculți intuiția și să întreții acea stare de echilibru profund. Stai în natură, roagă-te, fă o meditație, poate ceva mișcare în parc sau doar mergi pe jos și fii tu cu gândurile tale. Și întotdeauna ascultă-ți inima, nu gura lumii și nici sfaturile celor care nu îți cunosc viața!