Horoscop 5 August 2015: Capricornii trebuie să înapoieze banii împrumutaţi

Horoscop Miercuri 5 August 2015. Capricornii care s-au împrumutat trebuie să returneze acei bani, iar Vărsătorii trebuie să treacă peste o zi tensionată, potrivit Bewoman.ro.

04 aug. 2015, 19:49
Horoscop 5 August 2015: Capricornii trebuie să înapoieze banii împrumutaţi

Horoscop zilnic berbec Miercuri 5 August

Astăzi este mai bine să faceți o pauză și să vă bucurați de ceea ce ați făcut până acum – atât în ceea ce privește munca cât și în orice alt domeniu la care ați muncit în ultima vreme. Este o zi ideală pentru a vă surprinde partenerul de cuplu sau să îi faceți o surpriză romantică.

Horoscop zilnic taur Miercuri 5 August

Taurii s-ar putea confrunta cu o dilemă cu partenerul său, cu casa sau cu relațiile de familie. Încercați să ajungeți la un acord și să nu faceți compromisuri majore, în caz contrar decizia va avea consecințe pozitive pe termen lung.

Horoscop zilnic gemeni Miercuri 5 August

Astăzi aveți capacitatea de a media o dispută sau o discuție legată de locul de muncă și vă ridica autoritatea dvs – la birou sau în cercul dvs de prieteni. Dacă vă simțiți obosiți sau nu aveți nici un chef de treabă, ar fi mai bine să limitați sarcinile și să vă eliberați astfel de stres.

Horoscop zilnic rac Miercuri 5 August

Este o zi destul de emoționantă pentru dvs, așa că mai bine nu luați măsuri importante și nu riscați nimic. Aveți grijă de dvs și răsfățați-vă cu mâncăruri delicioase, un film bun sau ieșiți în oraș cu prietenii.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO