HOROSCOP 6 APRILIE 2019. O zodie va fi înşelată în weekend, alta ajunge la medic. Cine primeşte bani în cont

HOROSCOP 6 APRILIE 2019. RomaniaTV.net vă prezintă horoscopul zilei de sâmbătă.

RomaniaTV.net
05 apr. 2019, 13:47
HOROSCOP 6 APRILIE 2019. O zodie va fi înşelată în weekend, alta ajunge la medic. Cine primeşte bani în cont

Horoscop 6 aprilie 2019 Berbec

Berbecii au probleme în a înțelege starea de spirit a celor dragi. Copleșiți de propriul entuziasm și cu gândul doar la planurile pe care le-au pus la punct în cele mai mici detalii, nativii din această zodie nu pot concepe cum ceilalați nu sunt în culmea fericirii. În cele din urmă, energia Berbecilor va câștiga sufletele celor din jur. Spre seară se anunță o petrecere-monstru, care vi fi ținută minte și peste ani. Nu sunt excluse nici vești bune cu privire la bani. Mulți bani!

Horoscop 6 aprilie 2019 Taur

Pentru Tauri, ziua începe atât de calm încât le dă senzația că urmează să se producă un eveniment senzațional. Intuiția le spune că ceva spectaculos, poate chiar înfiorător, îi va prinde nepregătiți. Ceea ce se și întâmplă. Un mesaj primit de la o persoană atrăgătoare le dă lumea peste cap Taurilor, care vor avea de luat o decizie de care depinde viitorul lor. Să-și urmeze instinctul de a avea o aventură sau să refuze politicos oferta, spunând adevărul în față? Orice mic gest ar putea avea consecințe nebănuite. Spre seară vine și răspunsul…

Horoscop 6 aprilie 2019 Gemeni

Gemenii simt că sunt prea tineri pentru a intra în monotonia vieții de adult, cu serviciu, probleme, facturi, cumpăraturi și de la capăt. Au tendința de a merge în locuri aglomerate, unde o scânteie se poate produce oricând, ba chiar se expun în tot felul de situații la limită cu persoane atrăgătoare. Tactica va da roade, însă acel gol sufletesc nu va dispărea prea ușor. Rezolvarea trebuie să vină din interior, mai ales pentru cei aflați într-o relație de cuplu.

Horoscop 6 aprilie 2019 Rac

Racii își dedică ziua familiei. Sunt lucruri importante de discutat, care au creat tensiuni în ultima perioadă. În astfel de situații ies la iveală cele mai de preț calități ale nativilor din zodia Rac – amabilitatea, capacitatea de a asculta și răbdarea. Fără patimă sau emoții care să răbufnească, Racii vor rezulva problemele rând pe rând, astfel încât toată lumea să fie mulțumită. Abia apoi vor redeveni ființele joviale și copilăroase, gata oricând să se sacrifice pentru cei dragi.

Horoscop 6 aprilie 2019 Leu

E puţin probabil să găseşti resurse pentru victorii răsunătoare, astăzi. Cel mai bine e să te concentrezi pe activităţi care nu te obosesc, în jurul casei. Mai ales că spre după-amiază un prieten vechi îşi va anunţa vizita. Discuţiile cu el te vor ajuta să treci mai uşor peste problemele care te frământă şi simţi că te copleşesc. Nu căuta azi soluţii pentru problemele financiare. S-ar putea ca în curând să scapi de ele printr-un noroc chior.

Horoscop 6 aprilie 2019 Fecioară

Nu se recomandă ca azi să soliciţi ajutor sau să ceri sfaturi. Foarte probabil, dacă o faci, cineva te va deturna de la direcţia cea bună. În acelaşi timp, stai de parte de flirturi, dating online şi nu fă declaraţii de dragoste. O excursie la ţară şi timp petrecut cu rudele mai în vârstă ar putea să fie factorul de echilibru al zilei.

Horoscop 6 aprilie 2019 Balanţă

E ziu în care vei lua decizii cruciale şi vei face schimbări drastice. Asta ar putea însemna inclusiv o schimbare totală stilistică şi de look. Dar şi modificarea vieţii personale. E indicat să calculezi riscurile potenţiale ale schimbării, în cele mai mici detalii. Dacă ai o relaţie, aşteptările tale astăzi să fii răsfăţat şi complimentat sunt imense.

Horoscop 6 aprilie 2019 Scorpion

Eşti greu de rupt de la munca ta, dar e sfârşit de săptămână şi persoana dragă ţie se va simţi jignită dacă îţi dedici tot timpul liber ca să lucrezi. Aşa că sunt posibile mici dispute în familie până la sfârşitul zilei, sau conflicte cu vecinii. Renunţă la atitudinea frivolă, consecinţele sunt negative dacă nu o faci.

Horoscop 6 aprilie 2019 Săgetător

Săgetătorii vor avea, astăzi, un motiv pentru a se simţi mândri. Există posibilitatea să câştigaţi un concurs sau o întrecere ori pur şi simplu să încheiaţi un proiect şi să obţineţi rezultate uriaşe. În mediul online veţi avea parte, de asemenea, de un succes răsunător. Veţi deveni celebri dacă veţi şti să vă jucaţi corect cartea. Pe parte sentimentală, veţi întâlni o persoană cu care vă veţi potrivi în proporţie de 100%. Doar să nu fiți într-o altă relație, pentru că lucrurile se vor complica rapid…

Horoscop 6 aprilie 2019 Capricorn

Nativii din Capricorn se vor simţi, astăzi, în al nouălea cer. Astrele vor fi de partea voastră şi veţi afla ce înseamnă cu adevărat fericirea absolută. Înconjuraţi de prieteni sau de familie, veţi petrece o sâmbătă de neuitat, iar în timpul unei ieşiri, fie în oraş, fie undeva în natură, vă veţi simţi minunat. De altfel, voi veţi fi în centrul atenţiei, iar toată lumea vă va face pe plac pentru ca voi să vă simţiţi bine. Bucuraţi-vă de aceste momente!

Horoscop 6 aprilie 2019 Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiţi, astăzi, să se bucure de micile bucurii ale vieţii şi să nu caute motive de supărare. Abia când veţi reuşi să priviţi partea plină a paharului, să vă dezvoltaţi optimismul şi să vă bucuraţi de ceea ce aveţi, veţi realiza că sunteţi norocoşi. Priviţi în jur şi bucuraţi-vă de moment. Nu încercaţi să schimbaţi nimic şi aveţi mare grijă de sănătatea voastră. Există o mică şansă să vă îmbolnăviţi.

Horoscop 6 aprilie 2019 Peşti

Peştii se vor simţi, astăzi, invincibili. Încă de dimineaţă veţi simţi că puteţi muta munţii din loc. Veţi fi foarte odihniţi şi dornici să faceţi schimbări importante în ceea ce priveşte locul de muncă. Există o uşoară posibilitate ca cei din jurul vostru, respectiv colegii sau şefii, să nu fie la fel de energici ca voi, iar acest lucru vă va descuraja. Nu vă pierdeţi încrederea pentru că de voi depinde viitorul strălucit la companiei. Pe plan sentimental, încercaţi să acordaţi atenţie persoanei iubite pentru a nu crea o distanţă între voi