Horoscop 6 aprilie 2021. Visurile pot deveni realitate!

Romantica Venus creeaza un unghi sufocant cu Marte cel inflacarat. Visurile tale pot deveni realitate. Totul este sa stii ce vrei si sa-ti faci planuri amanuntite pentru realizarea lor.

05 apr. 2021, 23:43
Horoscop 6 aprilie 2021. Visurile pot deveni realitate!

Horoscop 6 aprilie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Starea ta de spirit ar trebui sa fie chiar buna pentru cea mai mare parte a zilei, dar este posibil sa apara anumite tensiuni in relatii. Intalnirile romantice nu iti sunt chiar in avantaj astazi, deci nu forta un aspect care pare prea dificil de rezolvat. Gaseste-ti confortul in caldura ta interioara. Dedicand timp sa te hranesti sufleteste tu pe tine, in mod inevitabil vei avea mai multa dragoste de dat oamenilor din jurul tau.

Horoscop 6 aprilie 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Fii atent ca astazi sa nu fii prea turbulent in jurul oamenilor care nu simt si ei la fel. Fii mai sensibil si empatic cu trairile altor oameni si nu face glume care sunt prea dure pentru situatia respectiva. Nimeni nu apreciaza pe cel ce face pe desteptul. Exista o stare de spirit mai sobra care pare sa formeze un nor mai gri pe dupa-amiaza. Fa maxim din ce poti sa fii tu raza de soare si nu fulgerul din nor.

Citeste si Horoscop Minerva aprilie 2021. Ce zodii au noroc în această primăvară

Horoscop 6 aprilie 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Te-ai putea simti mai rezervat decat de obicei astazi, in special cand vine vorba de relatii romantice. Ai grija sa nu transmiti mesaje care sa sugereze ca nu vrei deloc sa fii in preajma oamenilor din viata ta. Oamenii sunt predispusi sa gandeasca ca ei sunt de vina pentru atitudinea si starea ta. Este in regula sa fii si pustnic, dar nu te aliena complet in acest proces.

Citeste continuarea horoscopului pe www.sfatulparintilor.ro

Horoscop dragoste 6 aprilie 2021. Creste pofta de flirt!

Relatia astrologica dintre pasionala Venus si Marte cel energic creeaza momentul perfect pentru a sparge gheata. Creste pofta de flirt si atractiile se pot dezvolta destul de repede. Profita de moment si distreaza-te!

Horoscop dragoste 6 aprilie 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ziua de azi iti favorizeaza multa cercetare sufleteasca despre conexiunea pe care o ai in viata ta de cuplu. Daca ai purtat ochelari trandafirii cand ai judecat relatia, acum ai ocazia sa ai o abordare mai profunda, sensibila si matura despre cine de fapt este in relatie cu cine la nivel de suflet, nu doar de chip de care te-ai indragostit. Vei ajunge la concluzii clare de ce iti iubesti partenerul, ce iti doresti de la el si de la relatie si cat de mult esti tu dispus sa dai in acest cuplu. Daca esti singur, starile fluctuante emotionale pot ocupa centrul scenei azi. Sa ramai calm chiar daca vei asista la scene emotionale de la unii prieteni sau colegi de munca. Unii oameni au nevoie de public atunci cand exprima orice. Nu te lasa prins in spectacolele de drama ce nu sunt povestile tale.

Horoscop dragoste 6 aprilie 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Iata o zi perfecta pentru a curata aerul din cuplu de orice reziduuri care va polueaza viata amoroasa si pentru a scoate relatia in aerul proaspat. Iesi la propriu oricand poti azi cu partenerul la o lunga plimbare pe jos. Aerul va va oxigena creierele si va va ajuta sa verbalizati ceea ce trebuie spus. Asteapta-te sa apara si gesturi romantice de o parte sau de alta. Daca esti singur, domoleste putin ritmul zilei si apreciaza arta de a te relaxa de unul singur acasa la tine. Renunta sa te duci unde intentionai, alege acele programe tv ce te atrag, comanda de la restaurantul tau favorit si fii propria ta intalnire amoroasa in aceasta seara.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru 5-10 aprilie 2021. Dușuri scoțiene în dragoste. Axa karmică se înclină periculos

Horoscop dragoste 6 aprilie 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Poate ca nu esti vreun poet sau scriitor de meserie, dar oricine se bucura sa primeasca cuvinte pline de dragoste sau apreciere de la partenerul de cuplu. Trimite astazi un mesaj sau un mail spontan persoanei cu care iti imparti viata de amor. Nu recurge la cuvinte ce nu te caracterizeaza insa exprima ceva frumos specific relatiei voastre. Daca esti inca singur, tu poti fi azi dintre norocosii ce sunt mai aproape decat cred de adevarata iubire, desi multi altii asteapta la rand. Da cuiva nou sansa meritata. Da drumul zidului de aparare si vezi ce se intampla mai departe.

Citeste continuarea horoscopului dragostei pe www.sfatulparintilor.ro