Horoscop Minerva aprilie 2021. Ce zodii au noroc în această primăvară

Horoscop aprilie 2021 realizat de astrologul Minerva. Ce se întâmplă cu zodiile în această lună de primăvară!

05 apr. 2021, 23:32
Horoscop Minerva aprilie 2021. Ce zodii au noroc în această primăvară

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Berbec

Pe măsură ce începi Noul An astrologic, simți nevoia să te odihnești ca să îți reîncărci bateriile. Această perioadă a anului te ajută să reflectezi asupra locului în care ești și unde ai dori să fii anul viitor, odată ce Soarele a trecut prin echinocțiul de primăvară pentru a inaugura sezonul renașterii.

La începutul lunii, Marte conjunct cu Nodul Nord, în Casa a 3-a a comunicării, face un trigon cu Saturn din Casa a 11-a a prietenilor. Acest lucru te va concentra pe proiecte legate de scris, de vorbire sau de media în săptămânile următoare.

Lună Nouă din casa a 1 a personalității, din 12 aprilie te va ajuta să faci un pas înapoi ca să ai imagine de ansamblu la ceea ce ai dori să îți arate viața în 2021. Simte-te liber să visezi cu ochii deschiși, să ai o grămadă de idei și să lucrezi din culise.

 

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Taur
Folosește puterea lui Jupiter și a lui Saturn, din Vărsător în trigon cu Nodul Nord din Gemeni. Ai economisit acest combustibil de aproape două luni și probabil ai avut nevoie de mult curaj și determinare pentru a-ți atinge obiectivele personale și profesionale. Nu ratați această ultimă șansă de a prelua conducerea.

Pe 23 aprilie, Marte se mută în Rac, în sectorul comunicării și a durmurilor scurte în comunitatea în care locuiești. Acest lucru îți va crește semnificativ cheltuielile, așa că fii cu luare aminte la cheltuieli. Cu toate acestea, acest lucru vă poate oferi, de asemenea, impulsul de a câștiga mai mulți bani, mai ales dacă sunteți gata să percepeți un loc de muncă mai bine plătit sau mai mulți clienți dacă lucrați independent.

Lună Nouă de pe 12 aprilie are loc în Casa a 12-a a abilităților psihice dar și evenimenelor care lucrează în ascuns, îți oferă ocazia să te conectezi la o comunitate mai mare în care lucrezi, precum și să te reconectezi cu prietenii. Ai putea fi invitat la un eveniment important unde găsești oportunități atât personale, cât și profesionale. Acum poți dizolva granița dintre tine și mai multe surse de venit, discutând cu șeful pentru a-ți descoperi opțiunile. Dacă ți se spune că o majorare de salariu este imposibilă, ar putea fi un semn că este timpul să-ți pregătești CV-ul și să cauți altceva.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Gemeni

Pregătește-te de adrenalină! Marte este în semnul tău până pe 23 aprilie. Nu ai mai simțit atât de multă energie și entuziasm de mult. Ai șansa rară de a aduce toate lucrurile în favoarea ta, atâta timp cât ești dispus să domini și să iei inițiativa.

Horoscop Mariana Cojocaru 5-10 aprilie 2021. Dușuri scoțiene în dragoste. Axa karmică se înclină periculos
Luna nouă din Berbec, de pe 12 aprilie, are loc în sectorul carierei. Posibil să trăiești senzația că există schimbări care ar putea să se petreacă în instituție sau firmă și care să îți influențeze poziția. Este bine să ai o discuție cu șeful de serviciu pentru a vedea cum va fi afectat departamentul tău. Pe de altă parte poate aduce vești despre o promovare, un proiect nou sau recunoaștere socială. Dacă nu lucrezi, nu pierde acest moment ci aplică rapid. Succesul profesional se manifestă în fața ochilor tăi.

Citeşte mai multe pe huff.ro