Horoscop 6 Mai 2015: Ce nu trebuie să facă Capricornii în această zi

Horoscop 6 Mai 2015: Racii primesc un avertisment de care ar trebui să țină seamă, iar Capricornii nu trebuie să facă compromisuri de care vor regreta mari târziu, potrivit Bewoman.ro.

05 mai 2015, 13:42
Horoscop 6 Mai 2015: Ce nu trebuie să facă Capricornii în această zi

Horoscop Berbec 6 Mai 2015

La mijloc de săptămână, încercați să evitați problemele legate de bani, pentru că v-ar putea schimba planurile financiare. Ar fi mai bine să încercați să păstrați un echilibru pentru a asigura succesul proiectelor întreprinse de dvs. În sfera profesională, evitați persoanele influente!

Citeşte şi HOROSCOP 2016: Află previziunile pentru fiecare zodie
 
Horoscop Taur 6 Mai 2015

Programați activitatea profesională și planificați intențiile dvs pentru a preveni erorile nedorite. Rețineți că circumstanțele se pot schimba dacă țineți cont de ceea ce vă înconjoară. Tratați bolile existente și aveți grijă de sănătatea dvs.
 
Horoscop Gemeni 6 Mai 2015

Aveți șansa să regândiți detaliile importante privind alegerile dvs viitoare. Astrele susțin că veți obține mai greu rezultate bune din proiectele dvs, atât profesionale cât și materiale.  

Citeşte şi HOROSCOP: Cum te influenţează aspectele astrale ale săptămânii

Horoscop Rac 6 Mai 2015

Nu ignorați avertismentul făcut de un prieten, coleg sau o cunoștință! Rețineți că cele mai multe dintre lucruri vor rămâne invizibile pentru dvs, așa că trebuie să vă asigurați că nu faceți o greșeală care v-ar costa foarte mult în viitor.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.