Horoscop 6 martie 2015: Cine sunt favoriţii astrelor

Horoscopul din 6 martie pentru toate zodiile.

RomaniaTV.net
06 mart. 2015, 07:07
Horoscop 6 martie 2015: Cine sunt favoriţii astrelor

Horoscop 6 martie 2015 – Berbec

Ai grija la tonul pe care il folosesti azi in discutiile tale, poate mai ales cele care graviteaza in jurul unor chestiuni de serviciu, a unor principii in care crezi sau a unor informatii contradictorii. Esti cam nervos si ai putea spune lucruri prea agresive, pe care mai tarziu nu vei sti cum sa le repari. O vorba aruncata in vant la nervi sau o critica mult prea dura ar putea cauza cuiva o mare suferinta si, daca mai lasi si orgoliul sa te domine, nu vei sti nici sa-ti ceri scuze, nici sa retragi cele spuse. Vorbeste calm, diplomat, cu grija, ca sa nu strici o relatie intr-un moment de impulsivitate maxima.

Horoscop 6 martie 2015 – Taur

Vezi sub ochii tai ce bine evolueaza un proiect in care investesti toate resursele tale de energie si gandire pozitiva. Desi nu ajungi prea repede la rezultatele visate, primesti garantii certe ca esti pe drumul cel bun si trebuie sa mai ai rabdare. Imagineaza-ti ca ceea ce faci tu acum e ca recolta viitoarei toamne: acum te plimbi prin vie si vezi ca strugurii se coc, dar va mai trece ceva pana cand vei putea sa-i si culegi. Dar ceea ce vezi te stimuleaza, iti ofera satisfactii si, pentru ca vezi deja roadele conturate, esti dispus sa astepti momentul potrivit pentru viitoarea recolta bogata. Metaforic vorbind, vremea e perfecta pentru a se coace fructele!

Citeşte şi Horoscop: Destinul tău, în funcţie de zodie. Află cât de mult vei trăi

Horoscop 6 martie 2015 – Gemeni

Esti la mijloc intre doua directii, dar nu stii foarte bine, deocamdata, careia sa i te dedici. Daca ai putea, o vreme ai merge pe ambele planuri simultan, lucru pe care cineva ca tine il poate face cu succes, dar tot va veni un moment in care va trebui sa alegi doar una din aceste variante, deocamdata lasa-te dus de val incotro vrea el, fara a te decide, pentru ca in tot acest timp mai acumulezi informatii si detalii care te vor ajuta, intr-un final, sa iei o decizie. Nu te grabi sa extragi o concluzie, pentru ca aceste doua proiecte deocamdata merg bine in paralel.

Horoscop 6 martie 2015 – Rac

Iti faci serioase procese de constiinta pentru ca te afli intr-un punct in care nu ai voie sa faci greseli, nici sa te joci, nici sa te abati de la reguli. Ti se cere concentrare si atentie, probabil avand in fata ta documente importante, cifre sau alte detalii foarte riguroase pe care trebuie sa le respecti intocmai. Acum poti arata cat de serios ti-ai facut temele si cat de atent le-ai rezolvat pe toate inainte, deoarece esti intr-un moment in care se vad rezultatele muncii tale depuse pana acum. Lasi o impresie foarte buna oriunde te-ai prezenta prin functia ta oficiala, lumea te apreciaza pentru modul matur in care iti onorezi indatoririle, si e firesc sa fii din ce in ce mai multumit de tine cand vezi ca bine se aranjeaza toate pe fagasul normal. Mergi mai departe in acelasi fel: asa e just, legal, perfect pentru tine.

Horoscop 6 martie 2015 – Leu

Tii in adancul sufletului o mare suferinta, o dezamagire pe care nu ai reusit pana acum s-o alungi, dar fii atent azi la semnalele care vin spre tine. Poate fi exact leacul de care aveai nevoie pentru a repara problema, pentru a te elibera de acel stres, pentru a-ti recapata finalmente linistea si buna dispozitie. Stateai ca pe ghimpi in asteptarea unui miracol care azi ar putea ajunge la tine sub diverse forme: o veste buna, o sansa de impacare cu cineva, o rezolvare tardiva la o problema mai veche, deci nu-ti turna cenusa in cap pentru cine stie ce esec care te macina, pentru ca solutiile vin de unde nici nu te astepti. Te vindeci de suparare si pesimism, ca prin farmec!

Citeşte şi Horoscop: Zodiile care au o dorinţă arzătoare să facă averi. Afla care sunt adevăraţii căutători de comori!

Horoscop 6 martie 2015 – Fecioara

Nu te compara cu ceilalti pentru ca tu ai sigur un as in maneca de care vei sti sa profiti la momentul oportun. Te afli intr-un anturaj in care toti au ceva specific lor, ceva ce ii evidentiaza si ii recomanda, si la fel e si in cazul tau! Ai tendinta de a te la faptele celor din jur si, prin comparatie, sa-i vezi pe ei net superiori tie, ceea ce nu e deloc adevarat. Desi ai da randament mai bun pe cont propriu, nu te teme azi sa te alaturi unui grup mai larg de persoane si nu-i privi pe ei ca pe cei mai grozavi oameni din lume, pentru ca nici tu nu esti cu nimic mai prejos. Si tu ai atuurile tale, deci merita sa faci un pas in fata cu incredere si sa arati la ce esti TU cel mai bun.

Citeste mai mult in Revista TEO.