Horoscop 7 Aprilie 2015: Tensiuni în dragoste şi alte probleme la Lei

Horoscop 7 Aprilie 2015. Leii trebuie să fie pregătiți să depășească o perioadă cu probleme, iar Capricornii muncesc din răsputeri la un nou proiect, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
06 apr. 2015, 11:00
Horoscop 7 Aprilie 2015: Tensiuni în dragoste şi alte probleme la Lei

Horoscop Berbec 7 Aprilie 2015

Următorii pași din afaceri pot fi foarte de succes la fel ca alte strategii potrivite pe care vi le-a oferit oameni cu experiență. În dragoste, veți împărtășiți vise mari cuiva.

Citeşte şi HOROSCOP: Cele mai norocoase zodii din luna mai 2015

Horoscop Taur 7 Aprilie 2015

Unele dintre planurile dvs pot fi amânate puțin, dar nu ar trebui să disperați pentru că astrele promovează atingerea obiectivelor dvs. Mai mult decât atât, ar trebui să fiți mai moderați, cu unele cheltuieli. În dragoste, este posibil să aveți unele discrepanțe minore cu persoana iubită.
 
Horoscop Gemeni 7 Aprilie 2015

Este o zi tensionată și aveți tendința să vă faceți griji pentru problemele care nu sunt justificate. Încercați să rămâneți calm și să căutați sprijinul celor dragi, care sunt întotdeauna gata să vă susțină. În dragoste, există foarte puțină comunicare cu partenerul dvs.

Citeşte şi HOROSCOP MARIANA COJOCARU pentru săptămâna 6-12 aprilie: Avem parte de schimbări bruşte

Horoscop Rac 7 Aprilie 2015

Starea dvs de spirit se poate îmbunătăți treptat și energiile interne se apără de negativitatea care pare să vă învăluie. În iubire, trăiți momente plăcute cu partenerul dvs, iar asta va contribui la recastigarea optimismului.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro.