Horoscop 7 august 2022. Trigonul Venus-Neptun aduce multă dragoste. Cine are şanse maxime să-şi întâlnească sufletul-pereche azi

Trigonul Venus-Neptun aduce multa dragoste. La urma urmei, aceasta este specialitatea lui Venus. Doar este planeta iubirii, nu?!

06 aug. 2022, 21:40
Horoscop 7 august 2022. Trigonul Venus-Neptun aduce multă dragoste. Cine are şanse maxime să-şi întâlnească sufletul-pereche azi

Horoscop 7 august 2022. Iar Neptun cel visator ii da idei noi de seductie si flirt care duc direct la inima.

Horoscop 7 august 2022 BERBEC

Vibratia ta este super creativa, romantica si visatoare. Gratie aliniamentului norocos Venus-Neptun, este ca si cum imprastii praf magic de stele pretutindeni unde te duci. Este o zi grozava sa fie petrecuta cu un prieten cu care ai o conexiune speciala. Te vei bucura sa aduci aceasta magie si intr-o activitate de grup.

Oamenii vor aprecia sa aiba pe cineva in preajma care sa le creasca vibratia si sa se uite la viata dintr-o perspectiva diferita. Te vei simti validat cand oamenii sunt receptivi la darurile unice pe care le ai de oferit in jurul tau prin existenta ta.

Citeste si Care este lecţia de viaţă a fiecărei zodii. Ce trebuie să schimbe la el fiecare semn zodiacal ca să aibă relaţii armonioase cu cei din jur

Horoscop 7 august 2022 TAUR

Uneori este bine sa iti hranesti dorintele in particular, in special daca timpul nu este potrivit sa te duci in public cu ceea ce vrei. Gratie aliniamentului norocos Venus-Neptun, va trebui sa iti dai seama daca ceea ce iti doresti este realist sau nu.

Daca nu este, cel mai bine e sa tii totul pentru tine pentru moment. Este bine sa ai un vis dar sa nu fie el sursa unei dezamagiri. Nu acesta este scopul viselor.

Horoscop 7 august 2022 GEMENI

Lookul tau si cuvintele tale sunt seducatoare. Gratie aliniamentului norocos Venus-Neptun, exista o vibratie magica despre tine care ii atrage pe oameni. Nu exista urma de indoiala ca nu ai sti sa iti folosesti farmecul ca sa cuceresti pe cineva. Doar fii atent sa nu fii lipsit de sinceritate sau sa nu manipulezi pe cineva.

Cuvintele se pot intoarce sa te bantuie daca nu esti super atent cu ce spui. Sigur, nu vrei sa fii fata sau baiatul rau care spune adevarul brutal, dar nici sa spui minciuni sau vorbe flatante false.

Restul zodiilor, pe www.sfatulparintilor.ro

Citeste si Mercur în Fecioară influenţează major sectorul iubirii. Cele trei zodii care, până pe 25 august, vor avea parte de întâlnirea vieţii


loading...