Horoscop 7 ianuarie 2017: Starea emoţională a Racilor nu e deloc la înălţime. Iată cum va decurge prima zi de weekend pentru zodii

Iată ce ţi-au pregătit astrele pentru prima zi de weekend din această săptămână, în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
06 ian. 2017, 13:31
Horoscop 7 ianuarie 2017: Starea emoţională a Racilor nu e deloc la înălţime. Iată cum va decurge prima zi de weekend pentru zodii

Berbec  

Esti persoana potrivita pentru toate provocarile acestei zile, pentru ca ai un caracter puternic si esti oricand gata de o confruntare chiar si cu cei mai acerbi inamici. Oricare ar fi lupta la care esti nevoit sa participi, succesul nu poate fi decat al tau, deci fa un pas in fata cu incredere, pentru ca nimeni nu te poate intrece astazi.

Ca e o competitie intelectuala, ca e un concurs pentru a obtine un premiu sau doar o infruntare cu o persoana la fel de bine pregatita ca si tine, sansele de reusita sunt de partea ta deoarece ai incredere absoluta in puterea si valoarea ta. Bravo tie!

Taur

E o placere sa te afli in compania prietenilor, pentru ca ei sunt alaturi de tine cu toata inima si abia asteapta sa te sprijine cu ceea ce le sta lor in putinta. Cere-le ajutorul, nu incerca sa le faci pe toate singur, pentru ca azi chiar ai la cine apela.

Exista cel putin o persoana care detine solutia la problema care te framanta, dar asteapta doar sa-l soliciti. Nu va interveni fara acceptul tau, deci e bine sa recunosti ca nu stii ce e de facut intr-o anumita situatie pe care el o considera floare la ureche.

Citeşte şi  Horoscop IANUARIE 2017: Mariana Cojocaru ne dezvăluie cum va decurge prima lună din Noul An, potrivit zodiei

Gemeni 

Ai de ce sa fii multumit, pentru ca tot efortul tau din ultima vreme incepe sa dea roade si deja poti calcula reusita in cifre. Poate a venit vremea recompenselor la finalul unui proiect la care ti-ai adus contributia. Poate investitia ta de timp si de efort acum se vede prin rezultate palpabile.

Esti mandru de tine si, cand mai primesti si laudele si felicitarile celor din jur, parca te motiveaza si mai tare sa mergi mai departe. Semn ca poti, ca esti in stare de reusite demne de lauda, deci continua pe aceeasi linie, ca sa nu-ti iesi din ritm.

Rac 

Starea ta emotionala nu e deloc la inaltime, se vede ca ai ceva greu pe suflet si nu gasesti cuvintele potrivite pentru a impartasi si altora ce e cu tine. E o povara greu de suportat, dar e nevoie de un efort de vointa din partea ta ori sa-ti rezolvi problema, ori sa o recunosti in fata celor din jur.

Nu inseamna ca altul iti poate rezolva tie situatia incurcata, dar te va ajuta enorm si simpla prezenta a celor care inteleg prin ce treci. Poti primi de la ei ceva mai multa energie pentru a merge mai departe, fara sa aluneci spre o zona periculoasa pentru psihic.

Citeşte continuarea pe Revista Teo