Horoscop IANUARIE 2017: Mariana Cojocaru ne dezvăluie cum va decurge prima lună din Noul An, potrivit zodiei

HOROSCOP 2017: Astrologul Mariana Cojocaru a declarat în exclusivitate pentru RomâniaTV.net că luna ianuarie a acestui an se află sub influenţa a trei perioade critice: Perioada 4-12 ianuarie când Mercur va fi în semnul Săgetătorului şi 19 ianuarie când se va forma cuadratura Saturn cu Marte şi Soare în Vărsător. Toate acestea vor aduce un început de an delicat, bazat pe sentimente şi decizii luate la rece.

RomaniaTV.net
04 ian. 2017, 14:24
Horoscop IANUARIE 2017: Mariana Cojocaru ne dezvăluie cum va decurge prima lună din Noul An, potrivit zodiei

Berbec

Luna ianuarie debutează cu un sextil plin de emoţie între Luna Albă şi Uranus. Spumoşi şi plini de viaţă, nativii zodiei vor păşi cu dreptul în Noul An. Această lună este o lună în care nativii îşi vor face prieteni noi şi iubiri noi. Trebuie să fie atenţi, însă la sănătate.

Taur

Intrarea lui Venus în Peşti vă atenţionează asupra unei persoane cu ochi alunecoşi de care veţi fi mereu  complimentaţi.Veţi fi în centrul atenţiei, datorită casei a 11-a a horoscopului vostru care se activează în perioada următoare. Lucrurile se vor lega cum vă doriţi. Cei aflaţi într-o relaţie pot stârni gelozii.

Gemeni

Din 8 ianuarie Universul nu v-a mai pune beţe în roate nativilor, aşa că veţi avea un început de an promiţător. Planurile puse pe hârtie în trecut vor avea finalizarea dorită. Venus cu Marte va susţine cariera. Pot apărea cheltuieli neaşteptate.

Rac

La debut de 2017 Luna va fi în Vărsător, iar Luna Plină din 12 ianuarie în Rac, fapt ce duce la realizarea multor lucruri chiar de la începutul anului. Trebuie să fiţi atenţi la detalii. Dacă aveţi goluri afective vor fi umplute, datorită încrederii în sine şi de vorbele bune ale celor din jur.

Leu

Nativii acestei zodii trebuie să înceapă anul reîncârcându-şi bateriile, căci sănătatea este puţin şubredă. Este bine ca în perioada asta să vă retrageţi într-un colţ pentru a vă recăpăta forţa şi vigoarea. După data de 8 ianuarie aspectele astrale vă vor susţine la locul de muncă. Este indicat ca relaţia de suflet să fie reîmprospătată.

Fecioara

Caracteristica lunii este iubirea. Fie între patru ochi, ca să lămuriţi anumite lucruri, fie exteriorizată. Se pot lua decizii cu privire la evoluţia relaţiei sufleteşti în care vă aflaţi.

Citeşte şi  Horoscop 2017: Ce te aşteaptă pe plan sentimental, profesional şi nu numai? Avem previziunile de care ai nevoie!

Balanţă

Cuadratura Jupiter şi Soare va apropia nativii de locurile şi persoanele dragi sufletului  sau de cele sfinte. În această perioadă se vor afla veşti importante. Aveţi grijă de sanatate şi investiţi timp în proiectele profesionale.

Scorpion

Surprizele lunii ianuarie ţin de iubire semn că nu veti scăpa nici anul acesta de situaţiile inedite. Ce planuri veţi creiona acum va avea şansă de îndeplinire în perioada următoare.

Săgetător

Unii nativi se vor ocupa de carieră, de câştiguri, iar alţii de iubire, încearcând prin orice mijloc să îşi găsească sufletul pereche. Atenţie la sănătate şi imagine.

Capricorn

Ianuarie va cere să abordaţi politica paşilor mărunţi pentru a „testa terenul”. Precauţie până pe data de 8 ianuarie. Lucrurile se vor schimba în bine după această dată şi nativii vor trăi lucrurile aşa cum vor fi ele, fără a le mai analiza prea mult. Surpriza lunii vine dintr-un parteneriat salvator.

Vărsător

Păşiti timid în ianuarie şi trebuie să vă cântăriţi fiecare cuvânt. Diplomaţia va aduce doar beneficii. După data de 19 ianuarie lucrurile se vor îmbunătăţi. Ultima decadă a lunii este extrem de bine aspctată. Atenţie, însă la sănătate.

Peşti

Intrarea lui Venus în constelaţia voastră e semn clar de iubire şi va detensiona conjuncţia încrâncenată a lui Marte şi Neptun. Puteţi fi ajutaţi de persoane tinere şi de femeile care vă simpatizează. Este o lună cu alianţe bune.