Horoscop 7 Mai 2015: Vărsătorii pot fi vânaţi de oameni fără scrupule

Horoscop JOI 7 Mai 2015: Mare grijă! Zodia vărsător poate fi insealată de oameni fără scrupule, iar Leii trebuie să stea deparate de oameni periculoși, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
06 mai 2015, 12:51
Horoscop 7 Mai 2015: Vărsătorii pot fi vânaţi de oameni fără scrupule

Horoscop Berbec 7 Mai 2015

Propunerile dumneavoastră ar putea avea un mare interes în muncă sau la nivel profesional. Astrele încurajează elocvența și argumentele dvs sunt foarte convingătoare. În dragoste, există o oarecare lipsă de acord cu partenerul dvs și, probabil, ambele părți trebuie să uite de atitudinea prea intransigență.

Citeşte şi HOROSCOP: Cea mai bună amantă în funcţie de zodie

Horoscop Taur 7 Mai 2015

Nu sunteți pe deplin mulțumit de atmosfera care există în munca dvs. Anumite dificultăți vă încetinește și poate ar fi mai bine să căutați alte opțiuni. În dragoste, puteți avea o întâlnire minunată cu cineva foarte special.
 
Horoscop Gemeni 7 Mai 2015

Poate că ați riscat în afaceri, dar rezultatele sunt destul bune. Mai mult decât atât, puteți începe gestionarea anumitor sume de bani. În dragoste, vă simțiți din ce în ce mai aproape de cineva căruia vreți să îi descoperiți cele mai ascunse gânduri. Mâncați mai multe legume.

Vezi şi HOROSCOP 2016: Află previziunile pentru fiecare zodie
 
Horoscop Rac 7 Mai 2015

Sunteți foarte interesat să începeți o afacere foarte atractivă, dar aveți nevoie de capital pentru a face acest lucru. Poate că obțineți ajutor de la cineva în această privință. În iubire, cineva de care vă place va fi mult mai interesat de dvs.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.