Horoscop 7 martie 2022. Lucrurile sunt mai simple decât par. Este ziua rezolvărilor celor mai dificile situaţii cu care te-ai confruntat în ultimele luni

Afla daca asteptarile tale prind in vreun fel contur azi. Esti pregatit pentru o noua zi, dintr-o noua saptamana de martie?

06 mart. 2022, 23:49
Horoscop 7 martie 2022. Lucrurile sunt mai simple decât par. Este ziua rezolvărilor celor mai dificile situaţii cu care te-ai confruntat în ultimele luni

Horoscop 7 martie 2022 BERBEC

Viata este atat de complicata cat alegi tu sa o faci. In realitate, lucrurile sunt simple si vor curge chiar usor. Asa iti dai seama ca esti pe calea cea buna. Tine minte ca drumul tau poate parea uneori mai ciudat, dar nu e nimic despre care sa fii preocupat. Cu cat reactionezi mai mult la situatii care nu ar trebui sa genereze reactii vulcanice, cu atat iti va fi mai dificil sa vezi calea clara.

Horoscop 7 martie 2022 TAUR

Astazi este o zi interesanta pentru tine in care te poti simti ca si cum esti in focul unor batalii de arme care nu au nimic de-a face cu tine. Poti vedea ca examinezi cu atentie ambele parti dar eziti sa te comiti la ceva concret dintre ele. Este foarte in regula asa. Realizeaza totusi ca aspecte ale acestor conflicte pe care le vezi te implica si pe tine. Cu siguranta ai ceva de spus.

Citeste si Horoscop Pavel Globa. Zodiile care vor avea noroc chior în martie

Horoscop 7 martie 2022 GEMENI

Azi poti avea multa claritate despre ce vrei. Din nefericire, poate sa fie dificil sa ii convingi pe altii sa actioneze sa iti dea ce vrei. energiile zilei creeaza obstacole sa obtii ce doresti de la altii. Gaseste o strategie alternativa. Daca esti destept despre asta, totusi, vei vedea ca progresezi in curand. Intre timp, gaseste beneficii din activitati bune de facut cand Luna este in Berbec, asa cum sunt prezentate mai sus.

Citeste si Soarele in conjunctie cu Jupiter, O DATA PE AN. Incepe un nou ciclu de ABUNDENTA si TRANSFORMARE!

Horoscop 7 martie 2022 RAC

Poate fi o batalie intre vechi si nou care se da in tine azi. pe de-o parte, ai dori sa ai o abordare sigura, cunoscuta si conservatoare, dar pe de alta parte, ceva te trage spre directii noi si inovatoare. Cele doua forte se freaca una de alta si te forteaza sa alegi. Tine minte lectiile din trecut dar simte-te liber sa aduci noul.

Restul zodiilor, pe www.sfatulparintilor.ro