Horoscop 7 noiembrie 2022. Nu te amăgi singur cu privire la direcţia în care alergi! O zodie începe excelent săptămâna

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi începutul de săptămână pentru zodia ta. 

06 nov. 2022, 21:48
Horoscop 7 noiembrie 2022. Nu te amăgi singur cu privire la direcţia în care alergi! O zodie începe excelent săptămâna

Horoscop 7 noiembrie 2022: Gemenii sunt foarte încărcați din punct de vedere emoțional în această perioadă. Cu toate acestea, nativii acestei zodii vor primi o propunere care îi va scoate din zona de confort, iar acest lucru le va aduce într-un final împlinirea.

Horoscopul zilei de 7 noiembrie spune că nativii zodiacului au parte de o mulțime de provocări în aceste zile. Fiecare zodie în parte trebuie să ia cele mai bune decizii și să aibă grijă pentru că pot apărea cheltuieli neprevăzute atunci când se așteaptă mai puțin.Taurii se simt azi ca și cum ar putea aduce o schimbare semnificativă în viața lor, dar și a celor din jur, Capricornii au parte de niște surprize plăcute, iar Scorpionii sunt loviți de succes, conform horoscopului de astăzi. Iată ce stă scris în astre și pentru celelalte zodii! Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Zodiac CHINEZESC 7-13 noiembrie 2022. Apar situaţii tensionate chiar de luni! Mesajul de la înţeleptii din Orient pentru cele 12 zodii!
Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Azi îți vei folosi bine timpul și ești foarte aproape de a îndeplini toate obiectivele tale. Vei rezerva ceva timp și pentru a interacționa cu prietenii sau cu cineva apropiat care și-a propus să te distreze mai mult. Trebuie să de deconectezi din când în când de la rutina zilnică. E foarte important să fii odihnită zilnic, spune horoscopul zilei de 7 noiembrie .Ca niciodată, te copleşeşte teama şi nu ai curajul de a spune ce simţi sau ce gândeşti. Preferi să rămâi discret în banca ta, fără a destăinui nimic din secretele tale, pentru că e mai bine să reduci mărturisirile, mai ales în faţa unor persoane care îţi ridică semne de întrebare cu privire la bunele lor intenţii. Nu o dată ai avut încredere în cineva şi acesta a profitat de bunăvoinţa ta şi a răspândit în târg bârfe, de aceea nu vrei să repeţi greşeala. Mai bine taci şi te învălui într-o undă de mister decât să exprimi sincer tot ce simţi.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nimeni nu trebuie să-ți stabilească provocările, trebuie să ți le stabilești singură, deoarece în interiorul tău e nevoie să lucrezi la următorul pas pe care vrei să-l faci pentru a evolua și a te simți mai confortabil în pielea ta. Azi vei descoperi un nou mod de a face toate aceste lucruri atunci când discuți cu un prieten.Nu ţi s-a împlinit un vis şi, în loc să schimbi macazul din mers şi să cauţi altă ţintă, stai şi-ţi lingi rănile, dezamăgit. Nu aceasta e atitudinea potrivită în cazul unui eşec de moment, pentru că ai de învăţat ceva din asta. Edison spunea că miile de teste prin care a trecut înainte de a inventa becul nu au fost eşecuri, ci lecţii acumulate până la soluţia optimă. Aşa şi tu: nu-ţi iese din prima sau din a doua, nu-i nimic: sigur îţi va ieşi într-un final, ca atare nu suferi pentru că azi o uşă e blocată. Mai bate şi mâine încă odată aici până se va deschide!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ești foarte încărcată emoțional în ultimul timp, dar o propunere importantă te va face să te simți mult mai bine. Ai planuri comune cu partenerul de cuplu, iar acest lucru te împlinește. E nevoie de mult efort și de muncă continuă pentru a duce toate sarcinile la bun sfârșit, dar comunicarea este cea mai importantă.Stai puţin şi ascultă ce-ţi transmite vocea interioară cu privire la direcţia de mers în situaţia de faţă. Poate sensul la care te-ai gândit nu este cel mai bun, ci mai există şi altceva care ar merita folosit ca soluţie în ceea ce te preocupă acum. Nici nu ştii cum auzi un sfat excelent din cel mai neaşteptat ungher al minţii tale, dintr-o amintire de demult, dintr-un refren de melodie auzit la radio. Informaţiile cele mai folositoare vin către tine pe căi subtile, nu sub formă de sfaturi concrete, informaţii scrise sau ceva foarte palpabil, deci fii atent şi la aspectele mai ciudate cu care intri azi în contact.

Horoscop Urania. Cresc veniturile salariale, ce zodii au noroc săptămâna viitoare

Horoscop 7 noiembrie 2022 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu poți face ce vrei, oricând vrei. Acest mod de gândire poate strica bunul mers al lucrurilor din viața de familie. Ține cont de acest lucru atunci când iei decizii și dacă ți se propune să faci ceva din partea unei persoane dragi, astrele spun că nu trebuie să spui NU. Unitatea este cea mai importantă întotdeauna.A sta pe margine şi a te plânge de orice, nu e varianta cea mai potrivită în situaţia de faţă, ci ţi se cere să depăşeşti rezervele sau temerile şi să te implici şi tu în această provocare. Chiar dacă, pe moment, ai impresia că nu-i vei face faţă, că nu eşti pregătit sufleteşte pentru o astfel de confruntare, vei reuşi mai bine decât ai putea crede, totul e să-ţi înfrângi starea emoţională negativă care te copleşeşte. A-l lua pe nu în braţe la ce e mai greu, spunând că nu ştii, nu poţi, nu vrei, ar însemna un eşec lamentabil, or tu poţi, ştii şi vrei mai mult decât ai putea crede. Ia taurul de coarne şi intră în arenă!

Leu (23 iulie – 22 august)

Cineva foarte apropiat, poate partenerul tău, te încurajează să faci un lucru pe care nu l-ai mai făcut până acum. Acesta implică încălcarea unui tabu sau a unei prejudecăți la care țineai foarte mult. Dacă o faci, vei vedea că uneori barierele sunt doar mentale și că nu trebuie să-ți fie frică de nimeni și de nimic, spune horoscopul zilei de 7 noiembrie. Te opreşti un pic de avânt, pentru că apare o răscruce de drumuri în calea ta şi vrei să faci cea mai înţeleaptă alegere. Pentru că nu te împinge nimic de la spate, poţi analiza perfect situaţia pentru a extrage o concluzie bună din care să ai numai de câştigat. Stai pe loc, cântăreşte situaţia logic şi raţional şi după ce ajungi la o decizie, porneşte pe calea aleasă! Nu te lăsa influenţat de nimeni, ci vezi ce este cu adevărat în beneficiul tău şi pune mai apoi în aplicare! Nu amâna deciziile pe altădată, pentru că azi poţi înţelege perfect orice situaţie cu mai multe direcţii de interpretare.

Horoscop 7 noiembrie 2022 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nu ar trebui să renunți la acel plan pe care ți-l dorești atât de mult și care s-ar putea să se concretizeze mai devreme decât crezi. Acum ai făcut o pauză în relația de cuplu, dar nu încetezi să te gândești la evenimentele frumoase pe care le-ai trăit alături de partener. Oportunitățile dispar dacă nu profiți de ele la momentul potrivit. Nu te amăgi singur cu privire la direcţia în care alergi, pentru că vei descoperi că e doar o himeră. Ai fost indus în eroare de cineva care a avut nişte interese egoiste atunci când te-a împins pe acest drum, de aceea trebuie să te trezeşti odată la realitate şi să vezi cu ochii tăi adevărul. De fapt, vocea ta interioară deja îţi şopteşte unde se ascunde hiba şi trage un semnal de alarmă să nu mai investeşti energie şi încredere în acea direcţie, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vei afla că ai mers pe o pistă falsă. Nu te mai lăsa păcălit, ia atitudine odată!

Horoscop 7 noiembrie 2022 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Unele probleme casnice pot ajunge să te secătuiască de energie, iar acest lucru nu te ajută deloc pe niciun plan. În activitatea de la locul de muncă nu trebuie să exagerezi, sigur ai o mulțime de sarcini de rezolvat, dar ai grijă de sănătatea ta în primul rând. Încearcă să faci și alte lucruri, cum ar fi să citești sau să te relaxezi.Dragostea este cel mai important plan al vieţii tale. Parcă ai pregăti pentru cel drag un moment romantic şi nu poţi păstra secretul până mâine. Şi acesta îţi dăruieşte sentimente aprinse, momente tandre şi plăcute, încât cea mai mare fericire a zilei e să petreci orele libere în compania jumătăţii tale. Sufletul tău găseşte alinare, împlinire, fericire în prezenţa celuilalt. Nici vorbă de gelozii, de posesivitate, de egoism, ci totul se desfăşoară pe cel mai cald teren pentru voi doi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Planurile făcute pentru azi nu-ţi ies chiar aşa cum ai sperat, dar nu pentru că ai avea tu vreo vină, ci pentru că se bagă cineva unde nu-i fierbe oala şi-ţi strică ţie treburile. Cel care intervine acum e complet pe lângă subiectul în care crede că are ceva de spus şi tu nu ai forţa de a-l respinge, de a-l ţine la distanţă. Cu mai mult tupeu decât tine, face un pas în faţă ca să atragă atenţia asupra lui, dar atitudinea lui cam obraznică e în defavoarea ta. Dacă vezi că astfel de oameni au mai multă trecere decât tine, care îţi vezi serios de treaba ta, mai bine stai o zi pe margine, până ce îşi taie ei singuri creanga de sub picioare. Nu au cum să rămână în centrul atenţiei mult timp!

Horoscop 7 noiembrie 2022 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Oricâţi ani ai purta pe umeri, nu are rost s-o faci pe maturul, pe sobrul, pe împovăratul, ci să deschizi orice nou capitol al aventurii din care faci parte cu inocenţă şi bucurie de copil. Nu te gândi la griji, la hopuri, la eşecuri anterioare, ci adu-ţi aminte de vremea când erai copil şi mergeai la teatrul de păpuşi şi tropăiai de nerăbdare să înceapă odată povestea! Exact aceasta e atitudinea pe care trebuie s-o abordezi şi acum, fie că ai 20 de ani, fie că ai 70! Viitorul e la fel de palpitant la orice vârstă, deci bucură-te intens de tot ce vine.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Caută cu grijă cuvintele potrivite, tacticile adecvate în situaţia de faţă. Imaginează-ţi că eşti un politician care trebuie să-şi facă mesajul înţeles, dar politica nu e întotdeauna spaţiul celor mai sincere declaraţii. Fii diplomat, nu spune chiar tot ce gândeşti şi vezi cu cine faci alianţe pentru a-ţi atinge scopurile. Ai un mesaj de transmis celor din jur dar trebuie să fii atent la ce spui, cum spui, pentru că sunt mulţi ochi critici îndreptaţi spre tine şi ai putea fi imediat taxat pentru cine ştie ce neregulă. Poţi lăsa o impresie foarte bună datorită acestei concentrări la cele mai mici detalii ce vor transforma discursul tău într-o declaraţie de intenţie.

Horoscop 7 noiembrie 2022 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti captiv în propriile tale frici care nu te lasă să te manifeşti aşa cum ar trebui. Fiindu-ţi permanent teamă de ce o să spună ceilalţi dacă-ţi exprimi punctul de vedere mai liber, nu faci altceva decât să te retragi în umbră şi să laşi pe alţii să te depăşească. Lasă temerile inutile deoparte, eliberează-te de îndoială şi de tendinţa de a te auto-critica de parcă ai fi cel mai mare duşman al tău. Lasă în urmă tot ce te ţine pe loc şi fă un pas în faţă, ca să arăţi ce poţi. Chiar dacă nu eşti perfecţiunea întruchipată, meriţi să atragi atenţia asupra ta pentru că sigur ai tu un as în mânecă.

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

Dacă nu te simţi în largul tău în mediul în care nimereşti astăzi, mai bine te detaşezi de acest loc şi cauţi unul banal, chiar unul în care nu se întâmplă nimic nou. Chiar ai nevoie de linişte, de rutină, de anonimat, ca atare profită de şansa ta de a te retrage în umbră şi de a nu atrage atenţia asupra ta cu nimic. Azi nu ai nevoie să fii văzut, căutat, întrebat, pentru că e ceva în mediul acela care te face să te simţi ciudat şi preferi să fii absent sau invizibil. Nu vrei nimic care să te obosească sau care să te tot ţină blocat într-o zonă neplăcută, ci vrei un refugiu.