Zodiac CHINEZESC 7-13 noiembrie 2022. Apar situaţii tensionate chiar de luni! Mesajul de la înţeleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Inca de la inceputul saptamanii ai de facut cateva acorduri si rapoarte cu impact pe termen lung. In aceasta lumina, programeaza-ti intalnirile importante

06 nov. 2022, 19:05
Zodiac CHINEZESC 7-13 noiembrie 2022. Apar situaţii tensionate chiar de luni! Mesajul de la înţeleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 7-13 noiembrie 2022

. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete. Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Horoscop Urania. Cresc veniturile salariale, ce zodii au noroc săptămâna viitoare

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Saptamana incepe promitator, dar ai grija sa nu exagerezi. Ce e prea mult strica, indiferent de situatie. Atentie la managementul timpului pentru a nu rata cateva termene de predare. In weekend se anunta intalniri romantice, indiferent daca ai pereche sau nu. Cei singuri atrag cu usurinta persoane de sex opus si nu este exclusa schimbarea statusului social.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Inca de la inceputul saptamanii ai de facut cateva acorduri si rapoarte cu impact pe termen lung. In aceasta lumina, programeaza-ti intalnirile importante dupa ce vei termina aceste sarcini, pentru a avea mintea limpede ca sa vezi alte oportunitati. In weekend, daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, fa o prioritate din a-ti rasfata partenerul. Daca esi singur, iesi in oras si distreaza-te. Nu se stie niciodata pe cine ai putea intalni.

Reţetă delicioasă de colivă pentru Moşii de toamnă 2022. Ce trebuie să dai de pomană în Sâmbata morţilor 2022

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Daca apar situatii tensionate si neagreate de tine, incearca sa-ti pastrezi calmul. Nu lua nicio decizie importanta luni sau marti. Asteapta zilele de miercuri cand norii par sa se risipeasca, iar atmosfera devine mai armonioasa atat pentru afaceri, cat si pentru dragoste. Chiar si asa, insa, este indicat sa cantaresti bine inainte de a hotari ceva. Daca esti singur, weekend-ul iti poate prilejui o intalnire in care chimia va avea multe lucruri de spus.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

O saptamana cu suisuri si coborasuri. Fii atent la schimbarile dese si bruste de dispozitie. Nu sunt excluse decizii manate de ego. Esti bataios si lupti pentru ceea ce-ti doresti. Zilele de joi si vineri par perfecte pentru intalniri de afaceri. Se anunta castiguri financiare de pe urma acestora. Weekend-ul este rezervat romantismului. Bucura-te de liniste si armonie alaturi de partener sau alaturi de prieteni!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.