Horoscop 7 octombrie 2022. Ceea ce cauţi te caută pe tine, nu mai mergeţi în cerc!

Horoscop 7 octombrie 2022. Pestii vor fi rasplatiti pentru munca depusa. Aceasta zi este potrivita pentru litigii si solutionarea disputelor, dar vineri nu ar trebui sa incepeti ceva in domeniul creatiei.

06 oct. 2022, 12:03
Horoscop 7 octombrie 2022. Ceea ce cauţi te caută pe tine, nu mai mergeţi în cerc!

Horoscop 7 octombrie 2022 Berbec

Vrei ca totul sa se intample in conditiile tale. Chiar aici si chiar acum. Dar asta nu se intampla. Nerabdarea ta este cel mai mare obstacol in drumul catre obiectivul tau. Nu esti pedepsit cu asteptarea, ci pur si simplu ti se ofera mai mult timp pentru a te pregati pentru ceva nou. Sfat: Gestioneaza-ti asteptarile.

Taur

Faptele vorbesc mai tare decat vorbele. In ciuda conversatiilor deschise si sincere care au existat inainte, ti se ofera o perspectiva asupra adevaratei motivatii a partenerului tau. Lucrul bun este ca ai capacitatea de a decide cat de mult vrei sa investesti intr-o relatie. Sfat: trebuie sa obtineti mai mult, dar meritati?

Cele mai norocoase zile din octombrie 2022 pentru zodii. Verifică ziua ta!
Gemeni

Ai avut suisuri si coborasuri. Ai avut partea ta de acceptare pentru a mentine armonia. De asemenea, a trebuit sa faci compromisuri care nu ti s-au parut intotdeauna naturale. Dar va aflati in acel moment al calatoriei voastre cand va intelegeti profund si respectati pe deplin alegerea prietenilor si a celor dragi. Sfat: Arata respect fata de cei dragi.

Horoscop 7 octombrie 2022 Rac

Umbra si lumina gasesc o modalitate de a coexista in sufletul tau. Respingand o parte a sufletului tau, respingi experienta umana in toata diversitatea ei. Fa loc tristetii si dorului, maniei si resentimentelor. Iti va fi mult mai usor daca incetezi sa-ti mai ascunzi sentimentele. Sfat: Fa loc tristetii si melancoliei.

Leu

Totul se poate repara, mai ales cand va cunoasteti de atata timp. In loc sa te scufunzi in frustrare si autocompatimire, vorbeste despre problemele tale. Vorbeste cu celalalt despre ceea ce te deranjeaza. Acesta este singurul mod de a gasi o solutie pasnica. Cu toate acestea, trebuie sa retineti ca fiecare conversatie este o strada cu doua sensuri. S-ar putea sa nu va placa ceea ce auziti. Vei gasi o solutie pasnica.

Fecioara

Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi ochii si sa realizezi ca faci parte din univers. Indiferent daca vrei sau nu. Acesta este momentul perfect pentru a deveni creativ sau magic. Atentie la semne si chibrituri. Sfat: este timpul sa intrati intr-o colaborare creativa.

Horoscop 7 octombrie 2022 Balanta

Mergi inainte cu intelegerea interioara ca visul tau s-a implinit deja. In orice moment esti pe cale sa te trezesti intr-o viata noua. Alegerile pe care le faci si actiunile pe care le faci sunt la fel de importante ca si visele. Sfat: ceea ce cauti te cauta pe tine, nu mai mergeti in cerc.

Scorpion

Onestitatea are propria ei frumusete. Exista magie in autocunoasterea straturilor mai profunde ale dvs. si ale celorlalti. Simtiti magia acestui moment. Nu este nevoie sa va grabiti sa intelegeti limbajul iubirii cu partenerul dvs. Exista un timp pentru orice.

Horoscop octombrie 2022: cele 4 zodii norocoase, se umplu de bani până la finalul lunii

Sagetator

Fii atent la ceea ce te face unic. Acesta este timpul pentru realizarea deplina a darurilor care ti se ofera la nastere. Da, te vei confrunta cu obstacole, dar rezultatul va depasi toate asteptarile tale. Poate ca autocritica te va face sa te indoiesti serios de calea cea buna, dar o sesiune de terapie si odihna te va ajuta sa faci fata acestui lucru. Sfat: este timpul sa-ti realizezi pe deplin talentele.

Horoscop 7 octombrie 2022 Capricorn

Esti foarte obosit si exista un singur loc care functioneaza pentru tine ca statie de incarcare. Acolo poti fi real si actiona cum vrei. Mai mult, in aceasta zi, iubirea brusca te poate acoperi. Sfat: Petrece mai mult timp acasa.

Varsator

Suflati in apa, jucati in siguranta, iar majoritatea intalnirilor nu devin mai mult decat prima si ultima intalnire. Nu vrei sa simti grija si afectiune? Gandeste-te la asta si inceteaza sa-ti fie frica sa te deschizi. Macar fa primul pas spre iubire. Sfat: Meriti sa fii iubit.

Horoscop 7 octombrie 2022  Pesti

Exista motive mai mult decat suficiente pentru ca acest lucru sa se intample in sfarsit. Ai trecut printr-un leagan emotional incredibil de puternic inainte de a ajunge pana in ziua de azi. Lasa-te sa te bucuri de rezultatul muncii tale si primesti un mare premiu, este posibil din punct de vedere financiar. Sfat: vei fi rasplatit.