Horoscop 8 august 2022. Un început de săptămână tumultuos, dar contextul astral îţi dă energia să te ocupi de lucrurile cu adevărat importante pentru tine

Incepe saptamana cu planuri ambitioase. Sextilul Luna-Saturn te ajuta, gratie efectelor de calmare pe care le aduce seriosul Saturn.

07 aug. 2022, 19:42
Horoscop 8 august 2022. Un început de săptămână tumultuos, dar contextul astral îţi dă energia să te ocupi de lucrurile cu adevărat importante pentru tine

Horoscop 8 august 2022. Foloseste-i vibratiile pentru a te ocupa de ce este mai important pentru tine.

Horoscop 8 august 2022 BERBEC

Se spune ca felul in care iti petreci prima zi dintr-un nou an seteaza tonul intregului an ce incepe. Pentru tine, a fi asumat ca sa iti dezvolti noi prietenii si contacte profesionale poate denota un an de prosperitate pe aceasta directie de relatii interumane.

Evita sa te indoiesti de tine si de ce inspiri altora. Nu te mai gandi la defectele tale, nu te indoi cum de ai facut asemenea progrese. Ai incredere in tine si in Univers care te pune mereu pe drumul bun alaturi de oamenii potriviti.

Citeste si 8 august 2022. Portalul Leului se activează! Acest portal vine cu energia iubirii şi a abundenţei. Rămâi concentrat pe cea mai mare dorinţă a ta

Horoscop 8 august 2022 TAUR

Se spune ca felul in care iti petreci prima zi dintr-un nou an seteaza tonul intregului an ce incepe. Pentru tine, a te ocupa de anumite neintelegere cu unii prieteni, in special cei mai incapatanati, dar si a-ti contempla viitoarele miscari in cariera poate denota un an cu siguranta crescuta emotionala si cu succes profesional.

Odihneste-te in plus azi cat de mult poti pentru ca in ultimul timp ai avut si tu propriile provocari emotionale si ai nevoie si de timp de calitate cu tine insuti. Aceasta pauza pentru reincarcare te va pune in cel mai bun start cand reincepi activitatea.

Horoscop 8 august 2022 GEMENI

Se spune ca felul in care iti petreci prima zi dintr-un nou an seteaza tonul intregului an ce incepe. Pentru tine, increderea cu care ii abordezi pe altii poate denota un an plin cu conexiuni reciproc avantajoase bazate pe incredere, atat la munca cat si in plan personal.

Stii deja ca nu e nevoie sa mai joci mereu rolul de fata/baiat dur si sa te ascunzi in spatele unei masti. Cand esti deschis, toata lumea din jur se simte mai usoara si se simte inspirata sa impartaseasca mai multe cu tine. De ce sa nu iti arati adevarata identitate si sa lasi fricile deoparte?

Restul zodiilor, pe www.sfatulparintilor.ro

Citeste si Horoscop de la Tamara Globa: Ce va aduce august 2022 pentru fiecare dintre semnele zodiacului