Horoscop 8 februarie 2024. Asteroidul spiritualității VESTA iese din retrograd în Gemeni, viaţa zodiilor se schimbă de joi

Vesta este cel mai strălucitor asteroid de pe cer, precum și unul dintre cei mai mari. Ea a fost numită după zeița fecioară a vetrei și păstrătoarea flăcării din mitologia romană. În astrologie, asteroidul Vesta reprezintă acea „lumină mică" din interiorul tău care te face special. Energia primară a Vestei este devotamentul, sacrificiul, angajamentul și datoria.

07 feb. 2024, 09:27
Horoscop 8 februarie 2024. Asteroidul spiritualității VESTA iese din retrograd în Gemeni, viaţa zodiilor se schimbă de joi

Horoscop 8 februarie 2024. În astrologie, asteroidul Vesta este „păzitorul flăcării spirituale”. Vesta este retrogradă din 2 noiembrie 2023 până în 7 februarie 2024, oferindu-ți suficient timp să examinezi viața și trecutul tău pentru a determina dacă ești pe drumul potrivit pentru sufletul tău. Din 8 februarie, Vesta va merge în direct, așa că ia acele planuri și evaluări și fă schimbări solide.

Cui ești loial? Drumului și misiunii tale divine? În funcție de spiritualitatea ta, „divin” poate însemna altceva. Dar ceea ce contează este adevărul tău intern, indiscutabil. Deoarece Vesta este în Gemeni, va accentua modul în care misiunea ta personală și adevărul sufletului tău se intersectează cu ceilalți pentru a te ajuta să faci prieteni și să începi conversații.

Iată cum va marca ieșirea asteroidului VESTA din retrograd fiecare zodie în parte.

Berbec
Ai mâna câștigătoare. La locul de muncă, acest lucru poate implica un avans, o promovare, mai multă responsabilitate și cine știe ce altceva – poate chiar o mărire de salariu! Așadar, nu ezita să mergi înainte. Intră în contact cu oamenii pe care îi cunoști și negociază. Vei avea succes în tot ceea ce vei face. În viața sentimentală, vei traversa o perioadă scurtă de instabilitate, dar te vei apropia de cineva căruia îți pasă și ei nu îți vor fi indiferenți. Fii generos și vei regăsi rapid armonia în viața ta.

Anul Nou Chinezesc 2024. Ce aduce tranziția de la Anul Iepurelui de Apă la Anul Dragonului de Lemn
Horoscop 8 februarie 2024 Taur
Ești singur în fața contradicțiilor din tine și mai mult ca sigur va trebui să te confrunți cu zilele care vin. Este adevărat că vibrațiile actuale vorbesc despre noi contacte și succes profesional, dar vei simți o dorință din ce în ce mai puternică de a împărtăși aceste succese cu cineva căruia îți pasă. Urmează-ți propriul drum și nu imita sau invidia pe nimeni. Caută ceea ce corespunde cel mai mult temperamentului tău, implică-te mai mult și vei culege rapid roadele muncii tale.

Horoscop 8 februarie 2024 Gemeni
Ar trebui să înveți să acționezi împreună cu alții și să renunți să mai încerci să fii singurul erou, decizând pentru toți ceilalți și impunându-ți viziunea asupra familiei și prietenilor tăi! Vibrațiile momentului te încurajează puternic să faci acest lucru. Este momentul să îți dai un picior în fund, dar fără să îți pierzi din vedere obiectivele. Cooperarea un pic mai mult, toleranța și familia ta și prietenii tăi vor fi mai aproape de tine. În viața sentimentală, perioada nu va fi foarte interesantă, dar viitorul ascunde o surpriză minunată pentru tine!

Zodiac chinezesc 2024. Ultima săptămînă a Iepurelui de Apă. Ce urmează pentru cele 12 semne ale zodiacului chinezesc înainte de Anul Dragonului de Lemn

Rac
Nu te supăra sau nu acționa prin forță, ci mai degrabă retrage-te și obține o perspectivă. Vibrațiile actuale recomandă să aduci ceea ce este departe împreună și să separi ceea ce este aproape. Această perioadă va fi bună: vei întâlni oameni plăcuți și vei avea momente plăcute. Te va conduce chiar și la stabilirea unor noi contacte. La locul de muncă, vei fi confruntat cu un dilema: fie vei dori să te implici mai mult la muncă și să îți sacrifici viața personală, fie vei fi mai disponibil pentru familia și prietenii tăi și vei pierde contactul cu persoanele care iau deciziile în compania ta. Va trebui să îți lași intuiția să îți ghideze alegerea.

Horoscop 8 februarie 2024 Leu
În centrul vibrațiilor de astăzi, există o altă persoană sau poate „altele” către care ar trebui să te îndrepți și cu care deja ești asociat. În viața ta profesională, este în prezent o chestiune de negociere, semnarea unui contract sau stabilirea unei parteneriate. Va trebui să fii blând, răbdător și flexibil. Încetul cu încetul, relațiile tale vor fi echilibrate și stabile. În viața ta emoțională, vei trece printr-o perioadă de exaltare și sentimentele tale vor întări această pasiune.

Horoscop 8 februarie 2024 Fecioară
Aici este o zi în care doar tu vei fi la comanda. Vibrațiile din moment nu te vor ajuta prea mult, dar nici nu te vor încetini. Așadar, vei avea un câmp deschis de acțiune pentru a-ți face loc în societate și în viața ta sentimentală. Bazează-te doar pe capacitatea ta de a schimba cursul evenimentelor și încearcă să respecți pe toată lumea din familia și prietenii tăi. Grăbirea lucrurilor îți va permite să îți inițiezi inițiativele și să culegi fructele lor pe termen lung.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.