Zodiac chinezesc 2024. Ultima săptămînă a Iepurelui de Apă. Ce urmează pentru cele 12 semne ale zodiacului chinezesc înainte de Anul Dragonului de Lemn

Este ultima săptămână din Anul Iepurelui de apă. Îl vom mai trăi peste 60 ani. Din 10 februarie 2024, intră în forță Noul An chinezesc, care stă sub puterea Dragonului de Lemn.

04 feb. 2024, 10:15
Zodiac chinezesc 2024. Ultima săptămînă a Iepurelui de Apă. Ce urmează pentru cele 12 semne ale zodiacului chinezesc înainte de Anul Dragonului de Lemn

Zodiac chinezesc 2024. Este timpul să descoperim noi căi de creștere și expansiune. Până atunci, însă, trăim ultima săptămână din Anul Iepurelui de apă, an cu care nu ne vom reîntâlni decât peste 60 de ani.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc?  Verifica aici!

Iată ce urmează pentru zodii în ultima săptămână din Anul Iepurelui de apă, înainte să ocupe locul puternicul Dragon de lemn

Horoscop februarie 2024. Tamara Globa are 3 zodii norocoase pe listă. Pavel Globa ştie zodia care ia jackpotul de la Loto

Zodiac chinezesc 2024.  Șobolan
Șobolanule, energia acestei săptămâni este emoționantă pentru tine. Fii atent la oamenii cu care interacționezi, în special dacă declanșează semnalele tale de avertizare. Unii dintre voi trebuie să vă schimbați cursul rapid înainte să suferiți o trădare.

Zodiac chinezesc 2024.  Bivol
Încet și sigur câștigă cursa, dragă Bivol. Acum, la început de februarie, a venit momentul să-ți mărești ritmul puțin. Desigur, nu trebuie să te grăbești ca un iepure, dar împinge-te puțin mai departe decât ești obișnuit.

Zodiac CHINEZESC 5-11 februarie 2024. Vânturi bune bat în direcţia multor zodii, se anunţă săptămână cu belşug şi karma bună

Zodiac chinezesc 2024. Tigru
Dragă Tigru, s-ar putea să te confrunți cu situații care generează anxietate în această săptămână sau să te simți copleșit de frică. Încearcă să rămâi calm și să faci câteva respirații adânci atunci când aceasta se întâmplă. Te va ajuta să rămâi centrat și clar în gândire.

Zodiac chinezesc 2024. Iepure
Dragă Iepure, ține-te bine de pălărie și fii răbdător în această săptămână din februarie. Momentul încă nu a sosit să-ți lansezi ideile în lume sau să pui în mișcare planurile tale.

Zodiile care întorc bani cu lopata în 2024. Mihai Voropchievici anunţă „bogaţii zodiacului”

Zodiac chinezesc 2024. Dragon
Dragă Dragon, energia acestei săptămâni se pregătește pentru Anul Nou Lunar care urmează săptămâna viitoare. Ești entuziasmat? Urmează Anul Dragonului, totuși! Nu te mira dacă evenimente serendipice se întâmplă acum pentru tine.

Zodiac chinezesc 2024. Șarpe
Dragă Șarpe, darurile tale creative vor izbucni din interiorul tău în această săptămână. Nu te opri! Eliberează-ți talentele și lasă-le să te uimească pe tine și pe toți cei din jur!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.