Horoscop 8 noiembrie 2016: Vărsătorii ar trebui să spună cu încredere ce gândesc. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru zodia ta

Citeşte horoscopul zilei de 8 noiembrie 2016 şi află surprizele astrelor pentru zodia ta!

RomaniaTV.net
07 nov. 2016, 12:48
Horoscop 8 noiembrie 2016: Vărsătorii ar trebui să spună cu încredere ce gândesc. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru zodia ta

Berbec

Ai nevoie doar de o scanteie noua care sa-ti reaprinda cheful si dorinta, si aceasta apare de undeva exact la momentul cel mai potrivit. Parca ai renascut, parca esti alt om, parca nimic nu te mai poate tine pe loc, pentru ca toate merg ca pe roate.

Pastreaza acest tonus entuziast si optimist cat mai mult timp posibil, pentru ca te va duce foarte repede la apogeul scopurilor tale actuale. Ti se cere o atitudine complet noua, ca atare nu ezita sa pui punct si s-o iei de la capat, dar startul cel nou sa fie intr-o cu totul alta directie decat mergeai inainte. E nevoie de un stimulent pentru a schimba macazul.

Taur

Daca proiectul la care muncesti evolueaza mai lent decat te-ai fi asteptat, nu te enerva si nici nu-ti pierde rabdarea, pentru ca nu toate lucrurile merg ca pe roate, probabil chiar si din acest ritm incetinit tu ai ceva de invatat, poate e de fapt cel mai eficient ritm in care pot evolua lucrurile, pentru ca, daca te-ai grabi, ai face o multime de gafe.

E chiar e in beneficiul tau sa nu te grabeasca nimeni de la spate, pentru ca rezultatele finale vor fi mult mai bune cand ai timp suficient la dispozitie. Posibil ca seful sa vina cu atat de multe pretentii si instructiuni, incat din cauza lor ti se pare ca bati pasul pe loc, dar e mai bine sa-l asculti!

Citeşte şi  Horoscop noiembrie Mariana Cojocaru. Află predicţiile astrologice ale zodiei tale

Gemeni

Nu esti deloc in apele tale si, pentru ca nu ai curajul sa te exprimi liber, din cauza unor inhibitii sau a emotivitatii excesive, nu lasi o impresie prea buna. Esti timid, greu te urnesti pentru a te apuca de treaba, pentru ca esti influentat negativ de griji care nu te lasa sa te manifesti in voie.

Posibil ca anturajul sa fie vinovat de starile tale emotionale neplacute, pentru ca te afli in compania unor persoane pesimiste care discuta numai despre necazuri, lipsuri si un viitor sumbru. Nu te poti elibera de acest mediu si incepi sa gandesti la fel.

Rac

Apare un musafir nepoftit, dar care reuseste sa anime atmosfera foarte bine in jurul sau, semn ca era nevoie de un suflu nou in anturajul de care deja te-ai plictisit. E o figura proaspata care aduna din nou grupul in jurul sau si umorul de care se foloseste este cheia succesului cand vine vorba de lucru in echipa.

Intr-o astfel de atmosfera, lucrezi altfel, pentru ca veselia va lega mai bine relatiile dintre oameni si nimeni nu se mai simte constrans sa-si duca sarcinile la indeplinire, ci le face din placere.

Citeşte mai mult pe Revista Teo