Horoscop 8 noiembrie 2020. A sosit momentul să nu mai priveşti în urmă! Tot înainte fără niciun regret

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 8 NOIEMBRIE 2020. Luna este in continuare in Leu si esti pregatit pentru o noua abordare. A fost o cursa dificila, a fost o batalie intensa, dar a sosit momentul sa mergi inainte. Mercur a intrat in miscare directa. Marte o va face si el curand. Este timpul sa faci o perspectiva, sa pui in balanta. Poate undeva e nevoie de un gest romantic. Poate in alta parte ar trebui adusa o ramura de maslin?

RomaniaTV.net
07 nov. 2020, 21:59
Horoscop 8 noiembrie 2020. A sosit momentul să nu mai priveşti în urmă! Tot înainte fără niciun regret

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Poti simti presiune de la oamenii din jurul tau daca iti cer sa ii insotesti la varii evenimente sau festivitati. Poate ca te ameteste agitatia acestor activitati. Nu te simti ca si cum trebuie sa fii parte dintr-o reuniune daca nu vrei sa fii asa. Cel mai rau lucru de facut este sa te prefaci ca te intereseaza cand de fapt nu e asa.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

O data ce faci primul pas azi, restul va fi floare la ureche. Inainte sa iti dai seama, ai terminat intregul maraton de activitati fara ca macar sa te efortezi exagerat. Singurul lucru la care sa fii atent este sa nu dai peste cineva in goana ta spre linia de sosire. Fii atent si la ceilalti care sunt pe benzile lor de alergare si trateaza-i ca pe prieteni si sustinatori in loc de oponenti.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Gandeste-te ce frumos ar fi sa prepari cina pentru mai multi prieteni diseara. Poti crea minuni cu putin efort, aranjezi masa cu lumanarele si pui muzica buna pe fundal. Daca ideea unei cine distractive nu ti se pare cea mai grozava idee, ia tu rolul de lider in orice eveniment apare azi si implica mai multi oameni dragi tie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.