HOROSCOP 9-15 NOIEMBRIE 2020 cu Adi Bunea. Tranzitul Soarelui le va da nativilor posibilitatea de a alege energiile care îi vor călăuzi

HOROSCOP 9-15 NOIEMBRIE 2020. În perioada ce urmează, Soarele părăseşte sectorul nefavorabil şi intră într-un parcurs neutru, fiecare om poate alege una din cele două energii ale acestui astru, cea pozitivă sau cea negativă. Ce sectoare de viaţă pot fi influenţate în bine sau în rău de tranzitul Soarelui, pentru fiecare semn zodiacal, ne spune astrologul România TV, Adrian Bunea, care are şi un sfat: "Soarta omului este mereu în mâinile lui, căci viitorul lui nu a fost hotărît dinainte".

RomaniaTV.net
09 nov. 2020, 08:10
HOROSCOP 9-15 NOIEMBRIE 2020 cu Adi Bunea. Tranzitul Soarelui le va da nativilor posibilitatea de a alege energiile care îi vor călăuzi

HOROSCOP 9-15 NOIEMBRIE 2020 BERBEC

Pentru faptele tale bune sau rele din trecut poţi fi răsplatit sau poţi plăti. Astfel vei beneficia de conjuncturi favorabile în cadrul unor drumuri scurte pe care le ai de făcut, sau obţii rezultate bune în discuţiile constructive pe care le ai. Poţi avea momente bune în activitatea ta profesională. În schimb, dacă te afli în străinătate, în special într-o deplasare de plăcere, lucrurile nu vor merge deloc bine.

HOROSCOP 9-15 NOIEMBRIE 2020 TAUR

În următoarele treizeci de zile ai o perioadă favorabilă distracţiei şi plăcerilor, câştigurile obţinute recent îţi permit să pleci într-o excursie şi beneficiezi de sprijin în această direcţie din partea tuturor. În schimb, în cazul negativ, distracţia nu va mai fi la fel de reuşită dacă te vei împrumuta de banii necesari sau din cauza unui membru al familiei nu te vei simţi deloc bine.

HOROSCOP 9-15 NOIEMBRIE 2020 GEMENI

Te poţi concentra pe rezolvarea problemelor casei sau ale familiei, mai ales că ai o stare de spirit pozitivă şi o formă fizică bună, iar evenimentele din ultima perioadă te-au făcut mai înţelept. În schimb lucrurile nu vor mai merge la fel de bine acasă, dacă te laşi prins într-un conflict verbal pe teme de autoritate, în special cu partenerul de viaţă.

HOROSCOP 9-15 NOIEMBRIE 2020 RAC

Este un moment favorabil pentru a obţine un împrumut, întocmirea şi aprobarea documentelor necesare se va rezolva destul de repede. În schimb, în cazul nefavorabil poţi primi o veste rea privind finalizarea unui diferend desfăşurat în sala de justiţie, conflict în care ai fost implicat cu sau fără voia ta, verdictul final venind cu pagube materiale.

HOROSCOP 9-15 NOIEMBRIE 2020 LEU

Poţi benefica de o creştere a veniturilor realizate cu efort, în primul rând din activitatea pe care o desfăşori la locul tău de muncă. Totodată partenerul de viaţă îţi poate dezvălui alte oportunităţi de câştig material. În schimb, în cazul negativ te poţi confrunta cu pierderi financiare dacă exagerezi cu distracţia sau cu jocurile de noroc.

HOROSCOP 9-15 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ

Te poţi bucura de o stare fizică bună şi de o bună imunitate în faţa factorilor care îţi pot afecta starea de sănătate iar aceste lucruri bune sunt o consecinţă a unei stări pozitive de spirit cauzată de faptul că toată lumea te simpatizează şi te apreciază. În schimb poţi avea unelele probleme de sănătate pe fondul unei supărări cauzate de problemele din familie.

HOROSCOP 9-15 NOIEMBRIE 2020 BALANŢĂ

Lecţii restante de viaţă în care trebuia să înveti noţiunile de bine şi rău vin acum în primul plan al vieţii. Astfel te poţi bucura de auspicii favorabile dacă te afli în străinătate şi poţi avea momente bune dacă vrei să te distrezi sau să te relaxezi. În schimb, te poţi confrunta cu probleme rezultate în urma unor discuţii, la locul tău de muncă.

HOROSCOP 9-15 NOIEMBRIE 2020 SCORPION

Recuperarea unor datorii mai vechi şi unele lucruri bune care se petrec acasă în cadrul familiei te fac să munceşti cu spor şi chiar să obţii o avansare la locul tău de muncă. În schimb în cazul negativ refuzul unei creşteri salariale şi lipsa de respect de care te loveşti te pot determina să nu mai obţii rezultate bune în activitatea profesională.

HOROSCOP 9-15 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Apreciarea şi simpatia de care te bucuri din partea cunoscuţilor este în creştere în primul rând din cauza modului în care comunici cu toată lumea şi în al doilea rând din cauza bunei relaţii de cuplu pe care o ai cu partenerul tău. În schimb lumea s-ar putea să nu mai aibă o părere prea bună despre tine dacă eşti egoist sau ocoleşti ocaziile de progres în viaţă.

HOROSCOP 9-15 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN

Dacă te afli în străinătate situaţia ta generală se poate îmbunătăţi, după ce înregistrezi o creştere a veniturilor obţinute prin muncă şi prin valorificarea unor oportunităţi de care te bucuri în contul unor fapte bune făcute în trecut. În schimb situaţia ta nu va mai fi la fel de fericită dacă te bazezi pe ajutoare materiale provenind de la alte persoane.

HOROSCOP 9-15 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Poţi dobândi un bun material de valoare sau o sumă importantă obţinute din alte surse decât munca şi efortul tău individual, trebuie doar să-ţi valorifici imaginea si faptul că eşti apreciat. Copiii tăi pot avea o contribuţie importantă şi te pot ajuta material. În schimb rezultate negative la locul de muncă şi o relaţie de cuplu tensionată îţi poate bloca accesul la aceste valori.

HOROSCOP 9-15 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI

Relaţia de cuplu poate merge bine sau rău, în funcţie de alegerile tale. Astfel dacă te ocupi de căminul familial şi rezolvi problemele celorlalţi membrii ai familiei, relaţia merge ca pe roate. În schimb dacă te laşi prins într-un conflict verbal, sau chiar tu porneşti disputa, pe teme de respect şi dominare, distanţa dintre tine şi partener va creşte.

Acestea sunt posibilele influenţe pozitive sau negative ale Soarelui pentru următoarele treizeci de zile. Adrian Bunea poate fi urmărit pe pagina AdiBunAstrolog.