Horoscop 9 aprilie 2023. Gelozia poate avea consecinţe nedorite. E important ca azi să ne controlăm reacţiile

Emotiile temporare pot avea efecte de durata. Intuitia noastra este sporita. Inimile noastre sunt mai sensibile, astfel incat eliberarile emotionale canalizate in mod sanatos pot fi vindecatoare.

08 apr. 2023, 23:17
Horoscop 9 aprilie 2023. Gelozia poate avea consecinţe nedorite. E important ca azi să ne controlăm reacţiile

Horoscop 9 aprilie 2023. Nesiguranta sau chiar gelozia ne pot afecta. Trebuie sa ne amintim cum sa ne controlam reactiile, ca sa nu ne controleze ele pe noi.

Horoscop 9 aprilie 2023 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi va fi o zi optimista pentru tine si cu o buna portie de visat cu ochii deschisi. Vei avea o atitudine de subordonare si cooperare la munca, urmand orbeste ce ti se cere sau sfaturile prietenilor sau colegilor.

Chiar daca va exista o oarecare tensiune sau probleme in domeniul muncii, ele vor trece iar seara te gaseste inapoi la starea de confort a casei tale dragi.

Citeste si Mihai Voropchievici, maestrul runelor, a pus detectorul de miciuni pe zodii: Cine este Pinocchio

Horoscop 9 aprilie 2023 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi te asteapta o zi minunata. Vei intalni oameni ce se vor dovedi de incredere si sprijin de baza in viitor. Iti doresti si reusesti sa gandesti si sa muncesti perfect. Pentru asta, trebuie sa ramai cu capul pe umeri si cu picioarele pe pamant, deci foarte practic si cerebral.

Horoscop 9 aprilie GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi este o zi benefica sa te gandesti in detaliu la proiecte noi care sa iti aduca din toamna rezultate bune in urma unor investitii substantiale in viitorul tau. Familia ta este fundatia succesului tau si cat timp nu uiti asta, vei primi si inspiratii vitale. Zambetul tau va cuceri multe inimi azi.

Horoscop 9 aprilie 2023 RAC (22 iunie – 23 iulie)

Dincolo de toata agitatia si ritmul de munca in care esti prins, vei reusi sa iti mentii simtul umorului. Si de ce nu ? Pana la urma, tu esti expert in a genera portii de ras printre cei dragi. Si azi esti intr-o dispozitie gregara si asa se explica totul. Automat esti si o gazda excelenta daca intentionezi sa inviti lume la tine.

Restul zodiilor, pe www.sfatulparintilor.ro

Citeste si Horoscop Cassandra. Amânaţi negocierile financiare, nu este o perioadă propice câştigurilor