Horoscop 9 August 2015: Atenţie mare, Balanţe! Puteţi intra uşor în conflicte

Horoscop DUMINICĂ 9 August 2015. Balanțele nu trebuie să intre în conflicte sau neînțelegeri, iar Taurii sunt puțin confuzi, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
08 aug. 2015, 18:33
Horoscop 9 August 2015: Atenţie mare, Balanţe! Puteţi intra uşor în conflicte

Berbec

Astăzi nu găsiți nici un sens la evenimentele care se întâmplă în jurul dvs. Amânați unele probleme și rezolvați-le pe cele la care trebuie să depuneți mai multă energie. Puteți merge la dans sau să vă bucurați de o distracție mai relaxată.

Taur

V-ați putea simți confuzi, din cauza unei probleme de familie complicate sau din cauza unor dificultăți în relația cu persoana iubită. Puteți găsi cu greu un răspuns, așa că petreceți ceva timp singuri – poate veți găsi exact ce aveți nevoie.

Gemeni

Astăzi sunteți foarte emotivi și nu înțelegeți de ce. Dacă încercați să analizați lucrurile, va fii inutil, pentru că veți fi mai rău confuzi. Dacă credeți că aveți nevoie de ajutor pentru a rezolvă o problemă, nu ezitați să i-l cereți unei persoane de încredere.

Rac

Unii dintre dvs puteți învața lucruri importante legate de dezvoltarea profesională sau de finanțare. Chiar dacă atenția este îndreptată către chestiuni practice nu este o zi potrivită pentru a le rezolva astăzi.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro