Horoscop 9 august 2022. Nu te lăsa dus de val! Ai tendinţa de a da interpretări eronate lucrurilor care ţi se întâmplă

O propozitie tipica astazi ar putea fi: Trebuie sa fie mai mult decat atat! Ai grija sa nu te lasi dus de val si sa presupui semnificatii mai profunde in spatele a ceva ce este, de fapt, inofensiv si chiar banal.

08 aug. 2022, 23:37
Horoscop 9 august 2022. Nu te lăsa dus de val! Ai tendinţa de a da interpretări eronate lucrurilor care ţi se întâmplă

Pentru ca exact acest lucru il provoaca opozitia Venus-Pluto de azi. Totul ti se pare suspect si esti pregatit sa descoperi “delictul”.

Horoscop 9 august 2022 BERBEC

Daca viata a fost restrictiva cu tine din motive variate, incepe sa apara sansa sa fii aventuros sau sa prinzi o noua oportunitate.

Cu Venus in opozitie cu Pluto, asta se poate manifesta ca o urgenta sa rupi barierele sau sa planifici o calatorie pe nepusa masa, indiferent cat costa. Oricum, simplul fapt ca poti sa fii mai salbatic nu inseamna sa nu te gandesti la tot ce poate implica asta.

Citeste si Horoscop de la Tamara Globa: Ce va aduce august 2022 pentru fiecare dintre semnele zodiacului

Horoscop 9 august 2022 TAUR

Cineva poate veni spre tine cu o idee care poate adauga o cu totul alta dimensiune unui plan. Sa asculti sau nu? Ar parea tentat, dar cat de mare e riscul sa nu fie ceea ce vrei.

Faci un pas in spate si pui multe intrebari. Gandeste-te la toate posibilele consecinte inainte de a merge mai departe.

Horoscop 9 august 2022 GEMENI

Focusul astrelor pe sectorul tau domestic te determina sa ai grija mai mare de tine atat emotional cat si psihic. Daca ai avut mult de munca sau ai tot fost pe drumuri, o parte din tine tanjeste dupa putin timp de pauza si daca nu ai avut aceasta sansa curand, ia-o in calcul.

In saptamanile urmatoare, fa-ti programul de asa natura incat sa incluzi si activitati care iti mangaie sufletul si te fac sa te simti rasfatat si in pace sufleteasca.

Restul zodiilor, pe www.sfatulprintilor.ro

Citeste si Care este lecţia de viaţă a fiecărei zodii. Ce trebuie să schimbe la el fiecare semn zodiacal ca să aibă relaţii armonioase cu cei din jur

Horoscop dragoste 9 august 2022

Opozitia dintre Venus si Pluto de azi patrunzi dincolo de suprafata si sa gasesti motivatia din spatele unei actiuni. Unii au tendinta de a manipula, in timp ce altii sunt victime ale manipularii.

Horoscop dragoste 9 august 2022 BERBEC

Iata o zi perfecta pentru a curata aerul din cuplu de orice reziduuri care va polueaza viata amoroasa si pentru a scoate relatia in aerul proaspat. Iesi la propriu oricand poti azi cu partenerul la o lunga plimbare pe jos. Aerul va va oxigena creierele si va va ajuta sa verbalizati ceea ce trebuie spus.

Asteapta-te sa apara si gesturi romantice de o parte sau de alta. Daca esti singur, domoleste putin ritmul zilei si apreciaza arta de a te relaxa de unul singur acasa la tine. Renunta sa te duci unde intentionai, alege acele programe tv ce te atrag, comanda de la restaurantul tau favorit si fii propria ta intalnire amoroasa in aceasta seara.

Horoscop dragoste 9 august 2022 TAUR

Ziua de azi iti favorizeaza multa cercetare sufleteasca despre conexiunea pe care o ai in viata ta de cuplu. Daca ai purtat ochelari trandafirii cand ai judecat relatia, acum ai ocazia sa ai o abordare mai profunda, sensibila si matura despre cine de fapt este in relatie cu cine la nivel de suflet, nu doar de chip de care te-ai indragostit. Vei ajunge la concluzii clare de ce iti iubesti partenerul, ce iti doresti de la el si de la relatie si cat de mult esti tu dispus sa dai in acest cuplu.

Daca esti singur, starile fluctuante emotionale pot ocupa centrul scenei azi. Sa ramai calm chiar daca vei asista la scene emotionale de la unii prieteni sau colegi de munca. Unii oameni au nevoie de public atunci cand exprima orice. Nu te lasa prins in spectacolele de drama ce nu sunt povestile tale.

Horoscop dragoste 9 august 2022 GEMENI

Astazi poti descoperi o noua dimensiune a relatiei tale de cuplu. Daca partenerul s-a comportat in ultimul timp in moduri care te-au confuzat, astazi poti gasi sau primi explicatii care au sens pentru tine. Dar de tine depinde ce vei face cu aceasta informatie si cum vei directiona relatia, in functie si de tine, de ce simti si gandesti.

Este bine, oricum, sa gandesti mult si profund inainte sa faci orice actiune azi care ar viza cuplul. Persoanele singure sunt sfatuite sa actioneze cu prudenta daca sunt in contact cu cineva nou potential interes amoros.

Restul zodiilor, pe www.sfatulparintilor.ro