HOROSCOP 9 AUGUST: Ce ţi-au rezervat astrele pentru sâmbătă

Horoscop 9 august 2014 – Citeste Horoscopul din 09.08.2014 pentru toate zodiile

08 aug. 2014, 10:24
HOROSCOP 9 AUGUST: Ce ţi-au rezervat astrele pentru sâmbătă

Horoscop 9 august 2014 – Berbec
Visul tau cel mai important se construieste sub ochii tai, din mainile tale, deci depinde doar de investitia ta de energie si timp. Nimic nu ti se ofera pe tava, deci nu pretinde ca altii sa-ti ofere pe gratis ceea ce vrei sa obtii, pentru ca doar tu esti cel care conduce aceasta masinarie spre succes. Detii toate resursele pentru a cladi ce ti-ai propus, dar trebuie sa fii realist si constient ca nimeni nu va face ceva in beneficiul tau, ci numai tu insuti. Fiecare cu interesele proprii, deci sa nu te mire ca ceilalti raman surzi la cerintele tale. Tu personal, pe cont propriu, poti face orice, deci nu te baza pe altii!

Horoscop 9 august 2014 – Taur
Incearca sa te detasezi de atmosfera cam sumbra pe care o creeaza niste prieteni in preajma ta. Ei profita de deschiderea ta spre problemele altora si te acapareaza cu ale lor, or tu nu ai nicio legatura cu problemele care ii macina. Chiar daca empatizezi cu ei, chiar daca ti-e mila de tot ce li se intampla, nu inseamna ca trebuie sa-i lasi sa te copleseasca asa cu necazuri si tristeti. E treaba lor cum si le rezolva, deci nu prelua pe umerii tai ceea ce ai nu pot face! Tu vei ramane fara energie din cauza satisfactiei lor de a te trage in jos, alaturi de ei.

Horoscop 9 august 2014 – Gemeni
Nu pune la suflet contradictiile care se incing la tot pasul pe parcursul zilei. Nu sunt atacuri la persoana, ci doar dispute pentru suprematie sau lupte pentru obtinerea unei pozitii superioare. Si tu vizezi acelasi scop, deci te vei implica fara sa stai pe ganduri in competitie, pentru ca azi va castiga cel care isi sustine cel mai bine cauza. Lasa nervii deoparte, nu apela la agresivitate, ci doar la ambitie, pentru ca asa vei putea obtine pozitia suprema in concurs. Ai toate sansele sa iesi primul in confruntarea de forte, daca tii sub control agresivitatea verbala sau graba. Convingi prin atuurile tale intelectuale, nu prin forta!

Horoscop 9 august 2014 – Rac
Ai impresia ca nimic nu merge, dar daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca problema nu e la tine, ci la anturajul nepotrivit on care ai nimerit. Te-ai inconjurat de oameni tristi, impovarati de probleme care discuta pe un ton sumbru, fara sa se poata agata de nimic bun din preajma lor. Degeaba gandesti tu pozitiv daca ceilalti te monopolizeaza cu ale lor, deci ori pleci din aceste medii cat mai repede, ori incerci sa le insufli tu lor un dram de bucurie. Poate te vor asculta.

Horoscop 9 august 2014 – Leu
Oboseala isi lasa amprenta pe activitatile zilei, pentru ca nu prea dai randament in ceea ce faci. Nu ai nicio tragere de inima sa te apuci de treaba si refuzi orice invitatie de a colabora la reusita planurilor incepute. Spui nu la orice, critici tot ce auzi si, cu asemenea atitudine negativista, e greu de crezut ca vei ajunge totusi undeva. Ceva din modul celor din jur de a se comporta te determina sa fii atat de reticent si sa mai astepti o vreme, inainte de a te implica mai serios. Ai mereu impresia ca ceilalti vor sa profite de tine si, usor egoist, stai pe margine ca sa-ti cruti energia. De ce s-o consumi pentru ei?

Horoscop 9 august 2014 – Fecioara
Este o zi exact pe stilul tau, mai linistita, organizata, in care toate evolueaza intr-un ritm mai lent, perfect pentru a nu da nimic peste cap. Totusi, pentru unii, lentoarea aceasta da impresia ca ai fi si indiferent sau neatent la tot ce se petrece in jur si ai putea fi gresit interpretat, ca atare incearca sa dai o alta forma programului zilei, ca sa nu lase impresia ca ai fi comod din fire. Poti folosi calmul acesta pentru a te ocupa pe indelete de o activitate complicata ce necesita o concentrare crescuta.

Horoscop 9 august 2014 – Balanta
Esti preocupat de un eveniment important pentru reputatia sau cariera ta, de aceea nu poti sta nici azi fara sa mai studiezi un pic, fara sa mai aduni ceva informatie pentru ceea ce se apropie. Studiul este foarte important pentru tine si merge de minune, dand dovada de o mare capacitate de concentrare. Ar fi ideal daca ti-ai dedica ziua unor activitati intelectuale de care depinde viitoarea ta reusita, pentru ca mintea iti merge brici si orice produs al gandirii, al memoriei, al studiului sunt demne de lauda! Citeste, invata, vorbeste! 

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com