Horoscop 9 decembrie 2022. Zi cu probleme sentimentale pentru multe zodii înainte de weekend

Horoscopul zilei de 9 Decembrie 2022: Va fi o zi în care nativii se vor bucura de tot ceea ce este frumos în jurul lor și vor fi încântați de fiecare dată când vor primi câte ceva, dar și când vor dărui cuiva ceva. Gemenii pot evolua în ceea ce privește sectorul profesional, Racii vor sărbători în familie.

08 dec. 2022, 13:23
Horoscop 9 decembrie 2022. Zi cu probleme sentimentale pentru multe zodii înainte de weekend

Horoscop 9 decembrie 2022 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Imaginea cu care Berbecii se vor afișa astăzi va fi una ce îi va ajuta foarte mult, deoarece le va scoate în evidență toate avantajele. Fie datorită vestimentației, fie datorită coafurii, a accesoriilor sau chiar și a atitudinii, nativii Berbec vor străluci atât la propriu, cât și la figurat, și se vor face foarte ușor remarcați în rândul celorlalți. Vor face o impresie foarte bună, deoarece modul în care se vor prezenta astăzi și atitudinea pe care o vor avea îi vor face să iasă în evidență foarte ușor. Totodată, o persoană pentru care Berbecii au sentimente puternice le va răspunde insistențelor, semnalelor, iar astăzi vor vedea dacă există posibilitatea unei relații sau dacă vor fi nevoiți să se oprească. Vor trebui să rezolve această problemă sentimentală astăzi, deoarece nu mai necesită amânare, fiind un subiect destul de important pentru ambele persoane.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este o zi excelentă pentru împăcare. Nativii se vor întâlni cu o fostă iubire, poate vor primi un telefon de la aceasta și își vor da seama că sentimentele nu au dispărut. Vor discuta despre aceste lucruri, își vor spune toate lucrurile care trebuie spuse, dar și pe cele care nu au fost spuse la momentul potrivit, și vor relua relația. De data aceasta însă vor fi mult mai atenți, se vor implica mult mai mult, vor gândi și vor acționa mult mai matur, lucru ce nu va face nimic altceva decât să îi ajute să evolueze frumos în relație, dar și să își ducă povestea de iubire la un alt nivel. Nativii vor observa că, fără să își dea seama, deja s-a produs o schimbare în mentalitatea și în felul lor de a se comporta în relație. Vor vedea că multe lucruri ce data trecută nu le conveneau, nu le erau pe plac, acum le sunt indiferente sau chiar își doresc să le discute, pentru a lua o decizie pentru îmbunătățirea relației.

Mihai Voropchievici prezintă horoscopul sănătății pentru luna decembrie 2022. O parte din zodii vor avea probleme
Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Norocul legat de sectorul profesional va fi de partea lor astăzi, deoarece vor reuși să avanseze în carieră sau să se bucure de o mărire de salariu. Eforturile lor au fost observate, iar superiorii lor au doar cuvinte de laudă la adresa lor. De asemenea, unii nativi își pot schimba locul de muncă, deoarece o persoană le poate propune o ofertă ce este imposibil de refuzat, iar alții pot începe să lucreze la un nou proiect, unul care le poate rotunji veniturile în mod considerabil. Mai spre seară, este foarte posibil ca nativii zodiei Gemeni să participe la un eveniment, iar acest lucru îi va ajuta să iasă în evidență. Se vor face remarcați foarte ușor și vor vedea că vor avea de câștigat destul de mult și destul de bine datorită acestui lucru. Vor fi observați de persoanele care trebuie, iar viitorul lor poate începe să capete un contur mult mai frumos.

Horoscop 9 decembrie 2022 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Se pare că problemele legate de capitolul financiar îi urmăresc pe mai mulți nativi astăzi, printre care și pe nativii zodiei Rac. Ziua de astăzi îi va pune în situația în care vor trebui să dea o sumă de bani înapoi. Chiar dacă persoana de la care s-au împrumutat nu le-a spus nimic, aceștia se simt obligați de situație să returneze banii într-o perioadă cât mai scurtă, deoarece nu le place să se lase așteptați, indiferent de ceea ce înseamnă acest lucru. Pentru nativii care nu vor reuși să restituie toată suma de bani astăzi, timpul nu s-a terminat și mai au zile suficiente. Dacă vor avea o discuție serioasă cu cei de la care s-au împrumutat, vor obține, cu siguranță, câteva săptămâni în plus și vor putea face rost de bani fără să își mai facă griji, chiar dacă nu era urgent. Vor începe și noi activități, unele ce se vor desfășura în mai multe domenii, deoarece simt nevoia de a face ceva nou, de a scăpa de rutina de care au parte în fiecare zi.

Horoscop 9 decembrie 2022 Leu (23 iulie – 22 august)

Este o zi aglomerată și plină de sarcini, astfel că timpul nu prea vă permite să vă ocupați și de alte lucruri și ar fi bine ca acele chestiuni legate de domiciliu să fie amânate pentru alte zile mai libere. Este important, de asemenea, să fiți mai atenți cu cine relaționați, deoarece sunt șanse mari să creați un disconfort unei persoane, iar de aici lucrurile să degenereze.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele tot au fost căutate de anumiți bărbați până acum, fie prin intermediul rețelelor sociale, fie prin intermediul telefoanelor sau al mesajelor. Ei bine, ziua de astăzi vine cu o veste bună pentru ele, deoarece, într-un final, vor cunoaște persoana potrivită. Vor hotărî o oră și un loc, iar tot ce au de făcut Fecioarele este să se aranjeze, deoarece restul lucrurilor vor veni de la sine. Vor purta lungi discuții cu persoana respectivă, vor vorbi despre planurile de viitor și ceea ce au în comun, iar deciziile vor fi luate în consecință. Vor fi de acord să înceapă o relație cu acea persoană, iar o nouă poveste de dragoste va lua naștere. Totodată, în a doua parte a zilei, nativii se vor vedea cu membrii familiei şi vor sărbători un eveniment. Nu au cum să lipsească, deoarece este ceva foarte important, ceva ce le va umple şi lor sufletul de bucurie. Înconjurați de oamenii dragi şi cu o nouă relaţie la început de drum, ziua nativilor Fecioară va fi una foarte bună, din toate punctele de vedere.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Nici Balanţele nu o vor duce mai rău. Prietenii lor le vor face câteva surprize astăzi, iar întreaga lor zi va fi dedicată acestora. Vor fi surprinse cu nişte lucruri pe care şi le doreau de ceva vreme, precum bijuterii, haine, accesorii sau produse de machiaj, de îngrijire, dar şi parfumuri. Nu este exclus nici ca nativii să facă astăzi planuri pentru un weekend undeva departe de casă, la munte sau la mare. Vor fi în centrul atenţiei şi răsfățați de toată lumea astăzi, lucru ce le va da o stare de bine şi îi va face să uite de toate problemele pe care le au. Vor petrece timp chiar şi cu persoanele dragi lor, dar pe care nu le-au mai văzut de ceva vreme. Vor depăna foarte multe amintiri şi vor discuta intens despre noile evenimente ce au avut loc în viaţa lor. Nu este exclus să lege şi noi prietenii pe parcursul acestei zile, deoarece vor cunoaşte şi multe persoane noi, nu vor interacționa doar cu persoanele pe care deja le ştiau. Se vor lega prietenii frumoase şi care vor dura.

Horoscopul iernii pentru toate zodiile. De ce au nevoie nativii în următoarele trei luni
Horoscop 9 decembrie 2022 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Împlinirea sufletească va fi principalul motiv de fericire al nativilor Scorpion, deoarece vor porni la drum alături de o persoană cu care au multe lucruri în comun. Gândesc la fel, deci au, în mare, acelaşi idei, au aceleași planuri legate de viitor, ştiu ce îşi doresc de la viaţă, chiar şi anumite momente din trecutul lor seamănă sau sunt aceleași. Aşadar, compatibilitatea dintre nativii Scorpion şi persoana respectivă este foarte mare, lucru ce nu va face nimic altceva decât să lege o frumoasă prietenie şi să le faciliteze munca pe care vor fi nevoiți să o facă împreună. Şi la capitolul socializare stau foarte bine, deoarece vor ieşi în oraş şi vor sta de vorbă cu toate persoanele dragi lor. Se vor distra pe cinste şi se vor bucura de fiecare moment petrecut împreună.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nici bine nu ai terminat anumite proiecte, că deja te gândeşti la viitor, la cum poţi să te dezvolţi exploatând resursele pe care le ai la dispoziţie în prezent. Această atitudine îţi va aduce nenumărate realizări, în special pe planul profesional, însă vor fi foarte multe de câştigat şi pe celelalte părţi.Dacă eşti decis să mergi la cumpărături astăzi, este bine să nu pleci înainte de a-ţi face o listă de cumpărături după ce ai făcut în prealabil o analiză a lucrurilor care îţi lipsesc. În acest fel, nu vei omite chestiuni care pot să îţi scape din vedere şi nici nu vei cumpăra mai mult decât îţi trebuie.

 

Horoscop 9 decembrie 2022 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Cineva care are sentimente puternice pentru acești nativi va încerca să dea de Capricorni astăzi, deoarece își dorește să își exprime sentimentele. Nativii vor avea o discuție cu persoana respectivă și chiar de la început își vor da seama dacă sentimentul este sau nu reciproc. Unii chiar vor fi surprinși de persoana care îi caută, deoarece nu se așteptau, unii vor refuza vehement relația care li se propune, alții vor accepta din prima, fără să stea prea mult pe gânduri, în timp ce unii vor fi cei care vor veni cu propunerea, deoarece nu mai au răbdare să fie întrebați. Nu este exclus ca întâlnirea cu această persoană să fie undeva departe de oraș, iar dacă vor accepta relația, se poate ca ieșirea să se prelungească pentru câteva zile, pentru a se cunoaște mai bine.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Astăzi este o zi bună pentru investiții. Vor recupera sumele de bani pe care le-au împrumutat prietenilor și celor din familie și decid să facă o investiție. Își vor îndrepta atenția către domeniul imobiliar sau către cel al vehiculelor și vor încerca să găsească o întrebuințare a banilor. Sumele sunt unele destul de mari. Vor cere şi părerile celor din jur, iar unii dintre ei se vor consulta şi cu specialiştii din domeniu. Nu vor să rateze această oportunitate şi vor ca rezultatul final să fie pe măsura așteptărilor lor. Cu toate acestea, sumele de bani, deşi sunt destul de mari, nu sunt suficiente pentru a acoperi cheltuielile şi, tocmai din acest motiv, li se vor oferi diferite oportunităţi pentru a mai face nişte bani. Vor semna câteva contracte sau se vor bucura de o promovare la locul de muncă sau de o mărire de salariu.

Horoscop 9 decembrie 2022 Pești (19 februarie – 20 martie)

Cercul lor de prieteni este destul de mare, iar probabilitatea ca astăzi să se îndrăgostească de cineva din el este ridicată. Vor descoperi că o anumită persoană din acel grup este chiar pe placul lor, vor vedea cât de multe lucruri au în comun și vor face tot posibilul pentru a-i atrage atenția. Sunt foarte hotărâți în ceea ce privește relația de cuplu și își doresc să își întemeieze o relație care să fie de lungă durată și alături de o persoană pe care chiar să o iubească. Unii nativi care deja se află într-o relație au șanse foarte mari ca astăzi să se îndrăgostească și mai mult de partenerii lor. Flacăra pasiunii va fi din ce în ce mai mare, se vor apropia mult mai mult de partener și își vor dori foarte mult să aibă o legătură mult mai strânsă cu acesta. Oricum ar fi, ziua de astăzi va fi una foarte reușită pentru nativii Pești din punct de vedere sentimental, deoarece iubirea se va manifesta în multe moduri și sunt hotărâți să nu lase ca partenerul sau persoana care le-a sucit mințile să le scape printre degete…