Horoscop 9 februarie 2024. Peștii învață să se iubească pe sine, iar Gemenii trec printr-o schimbare de zile mari

Horoscop 9 februarie 2024. Nativii zodiacului au nevoie de o mulțime de schimbări în viața lor și le pot face în această perioadă. Astrele le favorizează oportunitățile de avansare și de a afla ce le aduce cu adevărat plăcerea.

08 feb. 2024, 15:55
Horoscop 9 februarie 2024. Peștii învață să se iubească pe sine, iar Gemenii trec printr-o schimbare de zile mari
Horoscop 9 februarie 2024. Peștii învață să se iubească pe sine, iar Gemenii trec printr-o schimbare de zile mari

Horoscop 9 februarie 2024. Astrele sunt extrem de active în această perioadă, iar energiile sunt la cote maxime, mai ales că este și lună nouă în Vărsător. Iată cum ne vor afecta planetele în această zi.

Citește și: Din 10 februarie 2024, începe ANUL DRAGONULUI DE LEMN! Schimbări fără precedent pentru cele 12 zodii

Horoscop 9 februarie 2024. Predicții pentru fiecare zodie

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Adaugă valoare în toate lucrurile pe care le faci în viața ta. Implică-te mult în toate acțiunile tale și nu vei regreta. Chiar dacă lucrezi de la distanță, poți începe să devii activă în diverse grupuri din domeniul tău de interes. Fă cunoștință cu oameni noi și caută modalități de a promova afacerea, domeniul de activitate și cariera.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Poți amesteca afacerile cu plăcerea. Trigonul Lună Uranus este momentul perfect pentru a amesteca lucrurile și a realiza cum te simți cel mai bine. Ești pregătită pentru schimbare. Dacă vrei să lansezi un proiect care ar putea aduce venituri, acum este momentul. Banii pot fi folosiți pentru mai mult decât plata facturilor.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

E timpul pentru o schimbare. Tranzitul lui Uranus în trigon Lună este momentul perfect pentru a urmări noi oportunități de carieră și pentru a căuta avansare sau creștere. Una dintre cele mai rapide moduri de a obține o mărire de salariu este schimbarea companiei.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Doar pentru că o relație este familiară nu înseamnă că trebuie să rămână aceeași. Tăierea legăturilor cu o persoană care nu s-a comportat bine cu tine este o progresie normală a unui parteneriat toxic. Este o cauză și un efect pentru care nu ar trebui să te simți deloc vinovată.

Leu: 23 iulie – 22 august

Crește-ți vizibilitatea. Poți aștepta ca cineva să te împingă în fața mulțimii sau poți să iei inițiativă și să te poziționezi. Tranzitul lui Uranus în trigon Lună te încurajează să ieși din zona ta de timiditate și confort. Ziua de azi te poate poziționa pentru oportunități profitabile, așa că acționează.

Citește continuarea AICI

Citește și: Cea mai norocoasă zi din întreaga luna februarie 2024 pentru fiecare zodie. Planetele sunt gata să îți transforme visele în realitate