Horoscop 9 martie 2021. Culorile norocoase ale zilei sunt roz și mov. Ce zodii au trei ceasuri rele marţi

Luna din Capricorn a aderat la două aspecte armonioase de sextil cu Venus și Neptun din Pești, ceea ce înseamnă că zodiile Rac, Scorpion și Pești, dar și Taur, Fecioară și Capricorn sunt răsfățatele zodiacului. Previziunile astrelor pentru ziua de 9 martie.

08 mart. 2021, 23:19
Horoscop 9 martie 2021. Culorile norocoase ale zilei sunt roz și mov. Ce zodii au trei ceasuri rele marţi

Horoscop 9 martie 2021 Berbec

Cei aflaţi sub semnul Berbecului simt nevoia să se descarce, să caute un umăr pe care să îşi aşeze capul câteva minute şi să îşi spună oful. Vorbiţi despre problemele voastre mai ales cu cei apropiaţi din familie. Ai mult spor în toate activitățile pe care le faci. Te organizezi mai bine ca niciodată și ții cont de priorități. Ai grijă la sănătate.

Horoscop 9 martie 2021 Taur
Sunteţi gata să vă apucaţi de treabă astăzi, dragi Tauri. Rămâneţi motivaţi şi munciţi pentru visurile pe care vreţi să le transformaţi în realitate. Fiţi perseverenţi şi înţelegători cu cei din jurul vostru.

Horoscop 9 martie 2021 Gemeni
Aveţi mai multă încredere în voi, dragi Gemeni. Este foarte important să vă acordaţi timp şi să vă sprijiniţi în vederea anumitor acţiuni, fie ele în plan amoros, fie în plan financiar.

Horoscop 9 martie 2021 Rac
Decorul cosmic de marți te cufundă în psihicul tău, dragă Racule. Luna intră în Vărsător orientat spre viitor și formează o conexiune puternică cu Marte hiperactiv.

Horoscop 9 martie 2021 Leu
Relațiile par să-ți domine concentrarea astăzi, Leule. Luna rătăcește prin Vărsătorul excentric, direcționându-ți energia către aspecte de parteneriat – de afaceri, romantice sau platonice.

Horoscop 9 martie 2021 Fecioară
Ca Fecioară, face parte din munca vieții tale să te hrănești prin minte, corp și suflet. Această poveste despre sănătatea dumneavoastră generală este evidențiată astăzi, pe măsură ce Luna se deplasează în Vărsător.

Horoscop 9 martie 2021 Balanţă
Balanța se simte ca și când s-a ridicat o greutate de pe umerii săi. Luna face o croazieră către Vărsător, direcționându-ți atenția spre petrecerea timpului liber, dragoste și alte activități similare.

Horoscop 9 martie 2021 Scorpion
Pentru Scorpion, găsirea vocii sale interioare este extrem de importantă. Așteptați-vă ca oamenii să vă contacteze, deoarece vor să vă angajeze și să vă audă perspectiva, dar aveţi nevoie de o mare încredere în voi.

Horoscop 9 martie 2021 Săgetător
Pentru Săgetător, universul pregătește o surpriză. Chiar dacă poţi să simţi acest lucru, nu ştii exact la ce să te aştepţi. Nu uitați de un atu important pe care îl ţineţi de ceva vreme, este momentul să îl folosiţi.

Horoscop 9 martie 2021 Capricorn
Astăzi, nativii zodiei Capricorn se resimt după un weekend prelungit la munte. Ai petrecut alături de prieteni, te-ai distrat si te-ai simțit bine, așa că o noua săptămână de muncă nu e tocmai pe placul tău.

Horoscop 8-14 martie 2021 cu Camelia Pătrăşcanu. Nativii sunt determinaţi să-şi atingă ţelurile, ambiţioşi şi inspiraţi
Horoscop 9 martie 2021 Vărsător
Pentru nativii zodiei Vărsător ziua de marți aduce numai lucruri frumoase. Te trezești cu un tonus de invidiat si molipsitor pentru toti cei din jur. În plan profesional, totul merge ca la carte.

Horoscop 9 martie 2021 Peşti
Peștii au nevoie să se gândească mai mult la propria persoană si la starea lor de sănătate. Ultimele săptămâni te-au cam obosit si ar fi cazul să faci un control de rutina.

Horoscop PRIMAVARA 2021: Ce ELEMENT este zodia ta – AER, FOC, PAMANT sau APA? Iata ce aduc cele 3 luni de primavara pentru elementul tau!