Horoscop: Acestea sunt cele mai pasionale zodii

Dacă îți dorești un partener care să condimenteze viața sexuală ar trebui să te orientezi spre nativii acestor semne zodiacale. Află care este topul celor mai pasionale zodii!

RomaniaTV.net
27 sept. 2016, 11:10
Horoscop: Acestea sunt cele mai pasionale zodii

Scorpion

Pe locul întâi și lider necontestat este scorpionul. Nativii din această zodie nu-și lasă nicio fantezie sexuală neîndeplinită, dar sunt atenți în același timp și la nevoile partenerului. Le plac senzațiile tari și chiar partidele de sex în locuri neconvenționale, mai ales dacă asupra lor planează pericolul de a fi surprinși asupra faptului. Chiar dacă scorpionul este un semn de apă cu siguranță acțiunea se încinge în dormitor când se află și el prin preajmă.

Pești

Este un alt semn de apă care nu se dă înlături din a-și exprima iubirea față de partener prin fapte și nu prin vorbe. Nativii pești sunt de obicei persoane romantice, cărora le place să transpună în realitate ceea ce citesc sau ce văd. În plus, sunt persoane care își pun partenerul pe primul plan și abia apoi se gândesc la ei. Așadar, nu te sfii să spui ce-ți dorești în dormitor, deoarece dorința se va transforma în realitate.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii cu puteri magice. Pot să comunice cu lumea de dincolo

Leu

Poate că de multe ori nativii din zodia Leu sunt considerați perfecționiști și reușesc să scoată multă lume din sărite, dar când vine vorba de relația intimă știu cum să-și concentreze atenția asupra persoanei iubite. La începutul relației pot fi puțin timizi în dormitor, dar pe măsură ce timpul trece vor face tot ce le stă în putere să-și ducă partenerul pe culmile plăcerii.

Balanță

Pe cât de echilibrați sunt nativii din această zodie în viața de zi cu zi, pe atât sunt de dornici de a experimenta lucruri noi în dormitor. Nu le place sexul sălbatic ci mai degrabă adoră partidele de sex îndelungate, din care nu lipsește preludiul, presărat cu mângâieri pasionale și sărutări în zonele eterogene, menite să înnebunească de plăcere partenerul.

Descoperă cele 5 zodii cu cel mai ridicat iQ