Horoscop: Adevăruri ruşinoase despre bărbaţi în funcţie de zodia lor

Am fost învăţaţi că trebuie să vedem ce este mai frumos în oameni. Doar că o astfel de mentalitate poate fi dăunătoare, mai ales atunci când dai nas în nas cu cruda realitate: oamenii au şi părţi urâte.

RomaniaTV.net
04 ian. 2016, 09:55
Horoscop: Adevăruri ruşinoase despre bărbaţi în funcţie de zodia lor

Haideti sa descoperim impreuna care sunt partile mai putin placute ale personalitatii barbatilor din fiecare zodie in parte: 

Berbec

Aroganta este defectul sau major. La fel ca si exigenta, mai ales ca nu si-o foloseste in cele mai bune si creative directii. Unii ar putea vedea si independenta lui manifestata la extrem drept un lucru nu tocmai de laudat. Adevarul este ca nu va pregeta sa te jigneasca daca asa considera el ca isi va face dreptate.

Taur

Devii un adevarat tiran atunci cand te simti jignit sau cand te supara ceva sau cineva. Se activeaza sarcasmul tau care e terorizant de-a dreptul. Iti place sa te certi. Scandalul e viata ta si parca nici nu poti sa faci asa cum ai vrea daca inainte nu arunci cateva vorbe care sa starneasca nemultumire.

Citeşte şi  Horoscop: Cum îşi manifestă zodiile tristetea

Gemeni

Vorbaria multa si fara rost e defectul tau, iar minciuna sta bine pe buzele tale. Se spune despre tine ca esti in stare sa ii furi unui prieten banii si apoi sa il ajuti sa ii caute. Poate suna dur, dar esti maestru in a inventa tot felul de lucruri, inclusiv legate de sexualitatea ta. Te plangi mult si faci putin.

Rac

Santajul sentimental te scoate din multime. Nimeni nu stie sa profite ca si tine de pe urma sentimentelor celorlalti. Iti place sa te autocompatimesti pentru a face victime pe care sa le torturezi apoi cu sarcasmul tau. Isteriile, dispozitiile schimbatoare si tendinta spre depresie e la ordinea zilei in cazul tau.

Citeşte mai mult pe studenţie.ro