Horoscop: Afemeiat sau bărbat de casă? Află cum este, în funcţie de zodia lui

Adesea se vorbeşte despre cum ar trebui să fie o femeie, "de casă" sau "cool", însă tocmai din acest motiv pierdem din vedere un detaliu important: bărbaţii cum sunt, de fapt?

RomaniaTV.net
09 mai 2014, 08:12
Horoscop: Afemeiat sau bărbat de casă? Află cum este, în funcţie de zodia lui

De multe ori, este mai usor sa aratam cu degetul spre sexul slab si sa lansam acuzatii, dar nimeni nu si-a pus intrebarea daca este si vina lor, a barbatilor, desigur, atunci cand ceva nu merge bine.

Ai o relatie sau visezi „sa pui mana” pe un barbat care ti-a atras atentia in mod special? Este foarte important sa stii ce fel de persoana este, iar astrele iti vin in ajutor.

Citeste horoscopul si afla ce eticheta i se potriveste, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec

Berbecul este barbatul potrivit pentru o relatie fara obligatii. Pentru el, totul se rezuma la „acum” si „aici”, iar daca vede ceva ce ii place, nu ezita sa revendice acel lucru. Orice discutie este o pierdere de vreme si in niciun caz nu va sta sa asculte cat de bine te-ai distrat in vacante. Este direct si iti va spune exact ce vrea de la tine.

Taur

In ciuda aspectului extrem de masculin, Taurul este un romantic incurabil. Adora cinele romantice, un vin bun si o discutie siropoasa. Odata indragostit, va face tot posibilul sa-si petreaca tot restul vietii langa acea persoana. Daca vrei o relatie ca in basme, nu-ti fie teama sa pornesti la drum alaturi de acest nativ.

Gemeni

Plimbaret si vorbaret, cam astea ar fi cuvintele care il caracterizeaza cel mai bine pe acest nativ. Este un adevarat vrajitor al cuvintelor, iar in momentul in care vede ceva ce-i place, stie foarte bine cum sa intre in posesia acelui lucru. Adora sexul la telefon si il excita vorbele deocheate. Daca vrei o relatie „picanta”, el este alegerea potrivita.

Restul horoscopului pe Ele.ro.