Horoscop: Află care este scopul tău în viaţă în funcţie de zodie

Mulţi sunt cei care se întreabă care este scopul vieţii sau care este menirea lor în viaţă. Puţini sunt însă cei care găsesc răspunsul singuri. Pentru ceilalţi, în schimb, astrele le vin în ajutor! Află care este scopul tău în viaţă, în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
21 ian. 2016, 13:19
Horoscop: Află care este scopul tău în viaţă în funcţie de zodie

Berbec

Berbecii au calitati de lider, sunt puternici si increzatori! Sunt in acelasi timp blanzi si sentimentali, insa nu isi arata aceste calitati. Scopul lor in viata este sa-i ajute pe alti oameni la nevoie. Intuitia ii ajuta pe acesti nativi sa-si dea rapid seama care sunt persoanele care au intr-adevar nevoie de ajutor si care nu.

Taur

Taurii sunt persoane relativ calme, dar foarte buni cu cei din jur. Sunt oricand gata sa sara si prin foc pentru cei iubiti. Scopul lor in viata este sa le ofere dragoste celor din jur si sa ii invete pe acestia sa o aprecieze si sa o daruiasca mai departe, la randul lor.

Citeşte şi  Horoscop: Formează cupluri magice. 4 combinaţii de zodii care pot avea relaţia perfectă

Gemeni

Gemenii sunt persoane prietenoase si dormice de distractie. Sunt intotdeauna optimisti si au un simt al umorului extraordinar. Scopul lor in viata este sa ii ajute pe oameni sa fie optimisti si increzatori in fortele proprii.

Rac

Racii sunt fericiti daca si cei din jur sunt fericiti. Si asta pentru ca acesti nativi traiesc pentru ceilalti si nu au liniste cand cei din jur sufera. Misiunea acestor nativi este sa ii ajute pe ceilalti sa depaseasca momentele dureroase ale vietii sau obstacolele ce le ies in cale.

Citeşte mai mult pe acasă.ro