Horoscop: Află care sunt cele mai NAIVE zodii şi cum le poţi MANIPULA

Sunt cele mai credule zodii și tind să ia totul exact cum li se servește. Greu le poți scoate din zona lor de confort și mult mai greu le poți schimba modul de a vedea lumea

RomaniaTV.net
17 feb. 2015, 12:33
Horoscop: Află care sunt cele mai NAIVE zodii şi cum le poţi MANIPULA

Femeia Berbec nu înțelege nimic și are nevoie de multe scheme și desene. Este extrem de naivă și se încrede în prima persoană care i se pare… prietenoasă.

Femeia Taur e naivă și are destule probleme din această cauză. Are câte o scuză pentru orice și niciodată nu e ea de vină. De cele mai multe ori nici nu îi pasă ce cred alții; important e ca întotdeauna ea să cadă în picioare.

Horoscop: Cât de obsedat este în dragoste, în funcţie de zodie. Află cum te fereşti de un bărbat toxic

Femeia Gemeni are dublă personalitate. Pe cât de rațională pare, pe atât de emoțională e. E mereu plină de surprize și e extrem de schimbătoare. Când vrei să o păcălești mai mult, atunci îți dă planurile peste cap.

Femeia Rac este o guralivă. Nu ai nicio șansă să o contrazici, de fapt nici nu ai când. Crede numai ce zice și e sigură că le știe pe toate.. ba chiar și ceva în plus!

Horoscop: Cum să-ţi dai seama că vrea să divorţeze, în funcţie de zodia lui

Femeia Leu e toată ziua în fața oglinzii. Crede ca universul gravitează numai în jurul ei. E extrem de naivă, de lăudăroasă, vorbește continuu și se face des de râs.

Citeşte continuarea pe observator.tv.