HOROSCOP: Află ce-ţi prezic astrele la capitolul sănătate în perioada 12-18 ianuarie

HOROSCOP. Care va fi starea ta psihică şi fizicã, în funcţie de zodie. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada 12-18 ianuarie. 

RomaniaTV.net
11 ian. 2015, 11:51
HOROSCOP: Află ce-ţi prezic astrele la capitolul sănătate în perioada 12-18 ianuarie

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Este o perioadă în care eşti foarte ocupată şi uiţi să ai grijă de tine. Mesele principale sunt foarte importante pentru sănătatea ta, de aceea dacă sari peste ele, îţi vei pierde energia şi puterea de concentrare. Nu te neglija!

Varsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă nici nu trebuie să îţi iei lumea în cap. Tot ce trebuie să faci este să nu te abaţi de la regulile pe care le-ai aplicat până acum cu privire la stilul tău de viaţă.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Încearcă să nu te enervezi din orice în această săptămână, altfel rişti ca durerile de cap să îţi strice planurile. Este important să faci diferenţa între ceea ce merită şi ce nu, fără să dai o altă conotaţie situaţiilor în care vei fi pusă.

Berbec ( 21 martie – 20 aprilie)

E posibil ca în această săptămână să întâmpini unele probleme de sănătate, în mare parte cauzate de tine. Stresul la care te supui te aduce în pragul de a ceda nervos, iar energia ta va ajunge la minim.

Citeşte continuarea pe eva.ro.