Horoscop Alina Bădic 1-6 aprilie 2024. Turbulenţe astrale ar putea să agreseze zona de confort a multor zodii

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 1– 6 aprilie 2024.

31 mart. 2024, 07:44
Horoscop Alina Bădic 1-6 aprilie 2024. Turbulenţe astrale ar putea să agreseze zona de confort a multor zodii
Horoscop Alina Bădic 11-17 martie. Se anunță schimbări majore în viața acestei zodii

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 1 – 6 aprilie: „Vărsătorii vor descoperi incredibil de multe relații, persoane de la care au lucruri de obținut. Vor fi multe negocieri.O perioadă foarte interesantă, încărcată de tot felul felul de semnificații, mai ales spirituale. Înțelegem sau nu ce ni se întâmplă? Înțelegem toate experiențele prin care trecem și toate mesajele, lecțiile de viață? O perioadă puternic încărcată de semnificații și una în care ce facem e să învățăm să ne raportăm corect la Univers. (…) Vom vedea pentru fiecare nativ în parte ce ar putea să agreseze zona de confort”, a susținut Alina Bădic, în debutul emisiunii.

Berbec
Pentru nativii Berbec e o perioadă încărcată de semnificații. Evenimentele cu care se vor intersecta sunt evenimente care-i înscriu pe misiunea lor și le atrag atenția că trebuie să urmeze anumiți pași. Perioadă foarte încărcată de mesaje în plan personal, au ocazia să vadă cine-i iubește cu adevărat și cine nu.

Taur
Nativii Taur pot avea forță dacă-și structurează corect viața, adică dacă știu exact ce vor să facă și cu cine, pe ce drum merg, care sunt lucrurile care-i îndepărtează de adevărata lor misiune. Trebuie să înțeleagă cu adevărat cine sunt ei. Având foarte multe preocupări, există risc de haos și atunci e esențial pentru ei să se organizeze. E importantă și trierea persoanelor.

Previziuni rune 1-7 aprilie 2024. WUNJO aduce bogăţie, iubire şi protecţie divină pentru o zodie, dar THURISAZ stă ca un ghimpe toată săptămâna

Horoscop Alina Bădic 1-6 aprilie 2024 Gemeni
Gemenii experimentează un fel de triere a informațiilor. S-ar putea să aibă surpriza să nu se mai identifice cu tot ce au știut sau au aflat în ultima perioadă. Pentru ei devine foarte important să afle ce tip e informații le sunt utile și care nu le sunt utile. Încep să devină foarte preocupați de ideea de identificare a persoanelor în preajma cărora au foarte multe lucruri de învățat și cu care pot porni la drum. Marcaj de început de drum pentru ei.

Rac
Câteva zile extraordinar de puternice prin faptul că și Racii sunt interesați de găsirea misiunii lor. Nu e vorba doar de o misiune în domeniul personal sau profesional, e vorba de misiunea concretă, ce au de făcut concret. Racii se găsesc într-o perioadă încărcată de semnificații. Trebuie să urmărească mult mai mult decât alte aspecte suprapunerea cotidianului peste lucrurile foarte importante, spirituale. Să analizeze atent orice eveniment care le atrage atenția, ce mesaj ar putea să le transmită.

Horoscop Alina Bădic 1-6 aprilie 2024 Leu
Pentru Lei e foarte importantă validarea într-o formă sau alta, validare care vine de cele mai multe ori, evident, din partea anturajului, din partea celor din jur. Acum, Leii se văd un pic devitalizați, marginalizați, pentru că prietenii lor sunt atât de preocupați de propriile probleme încât nu le mai acordă lor atenție, scrie b1.ro.

Fecioară
Fecioarele trebuie să vadă ce anume le relaxează, le dă aripi, le face fericite. Totul trebuie să aibă ceva sacru, fiecare acțiune. Fiecare lucru trebuie făcut la momentul potrivit, predestinat. Fecioarele au de făcut foarte multe alegeri. Ele își vor da seama când e momentul să facă ceva anume deoarece vor constata că totul se leagă și merge lin.

Horoscop Alina Bădic 1-6 aprilie 2024 Balanță
Balanțele au o fluență în anumite zone: fie au o preocupare pe care o au și alți prieteni sau partenerul de viață, fapt ce le aduce multă bucurie sau au o casă în care se simt bine sau un loc de muncă în care se simt în elementul lor. Pentru Balanțe e foarte importantă zona de confort. Ele vor să găsească acel ceva care să le aducă suplimentar bucurie și să se simtă că și-au atins potențialul maxim în domeniul lor.

Ritualul Feng Shui care îți alungă problemele. Anca Dimancea: „Înlătură obstacolele de orice fel”
Scorpion
Mulți nativi Scorpion vor să facă altfel lucrurile, să pornească pe un drum total inedit, să facă lucrurile diferit de modul cu care ei erau confortabili. Mulți se gândesc serios să se pună în valoare altfel. E clar că e ceva care îi nemulțumește, care-i face să simtă că vor mai mult. Devine foarte important pentru Scorpioni să înțeleagă alături de cine pot să performeze și care sunt domeniile în care pot să aibă o performanță mai bună. Vor să se simtă utili.

Horoscop Alina Bădic 1-6 aprilie 2024 Săgetător
Săgetătorii poartă o amprentă foarte specială în această perioadă, anume amprenta persoanei care deși a înțeles foarte multe lucruri, totuși au un fel de așteptare, deși nu știu concret să spună ce anume așteaptă. Fie e vorba de o confirmare, o validare, fie e un semn de întrebare sau poate ar mai fi ceva de spus, dar încă nu s-a spus. Au o preocupare legată direct de posibilitatea de a înțelege mai bine lucrurile în sfera personală. Pot înțelege o dimensiune foarte, foarte înaltă a zonei personale, pot face sacrificii uimitoare pentru persoanele pe care le iubesc.

Capricorn
În această perioadă, fiecare dintre noi merge oarecum deasupra capului cu un semn de punctuație: unii, de exemplu, cu un semn de întrebare, au întrebări, nelămuriri. Alții au semne de exclamație: ”eu știu! eu pot!”. Unii au potențial, alții o nesiguranță. Deci fiecare poartă un anumit potențial energetic, unii sunt siguri pe ei, iar alții au tot felul de nesiguranțe. Mai sunt și unii care percep că sunt la un început de drum și asta îi apasă. În funcție de aceste catalogări, Universul înțelege cam pe unde ne aflăm. Ideal ar fi să nu avem foarte multe așteptări și să încercăm să ne raportăm la fiecare situație ca fiind unică.

Horoscop Alina Bădic 1-6 aprilie 2024 Vărsător
Pentru Vărsători, perioada vine cu mult dinamism. Vor să investească, să recalculeze tot felul de posibilități, vor să se extindă. E un potențial pe care Universul îl oferă. Vărsătorii vor descoperi incredibil de multe relații, persoane de la care au multe lucruri de obținut. Vor fi multe negocieri.

Pești
Forță de a pune în aplicare acțiuni și activități care se lasă așteptate de ceva vreme. Întâlnirea unor persoane care poartă marcaje karmice de mare forță. Înțelegerea substratului relației cu persoanele care chiar sunt importante pentru ei. Primesc multe mesaje, cu posibilitatea de a pune în practică lucruri pe care le țineau în suspans de ceva vreme.