Ritualul Feng Shui care îți alungă problemele. Anca Dimancea: „Înlătură obstacolele de orice fel”

Ritualul Feng Shui care îți alungă problemele. Anca Dimancea, specialista în zodiacul chinezesc, a dezvăluit ce trebuie să faci pentru a putea depăși problemele și obstacolele din viața ta. Însă, acestea nu se aplică și pentru problemele de sănătate.

31 mart. 2024, 00:08
Ritualul Feng Shui care îți alungă problemele. Anca Dimancea: „Înlătură obstacolele de orice fel”
Ritualul Feng Shui care îți alungă problemele

Ritualul Feng Shui care îți alungă problemele. Este important să fie respectate indicațiile pentru ca acesta să funcționeze, iar la sfârșit să te simți liniștit și eliberat. El presupune arderea bețișoarelor într-un suport special.

Citește și: Anca Dimancea: „Pentru România, faptul noi suntem ca poziție pe glob pe zonă de Șarpe, acum, în anul de Dragon pot apărea niște cutremure”

Ritualul Feng Shui care îți alungă problemele

Green tara este pentru înlăturarea obstacolelor de orice fel, dacă v-ați certat cu cineva, dacă nu vă mai înțelegeți cu partenerul de viață, dacă sunt probleme de orice fel, trebuie să ardeți bețișoarele până la capăt, ele se pun într-un suport special.

Au venit persoane care mi-au zis că au băgat în făină, zahăr, mălai, noi punem o porțiune mare din băț, ca să stea drept, și deja acea porțiune nu mai arde, deci vă recomand un suport special, care va merge la toate bețele de acest gen”, a dezvăluit Anca Dimancea.

Momentul din zi în care realizezi acest ritual nu este important, dar cu toate acestea, nu trebuie să-l faci mai târziu de miezul nopții. Este important să fii acasă în timpul acestui ritual, iar în primele 9 zile trebuie să faci totul bine.

Dacă ați omis o zi din greșeală, trebuie să o luați de la capăt, indiferent în ce zi vă aflați cu ritualul, ca și cum nu l-ai făcut, trebuie 9 zile la rând.

Puneți pe Youtube Mantra, incantații, puteți să-l luați în considerare pe cel mai popular. Practic, se înlătură obstacolele.

Oamenii observă că după 3-4 zile se înlătură obstacolele și nu le mai ard, dar apoi revin, chiar ei au observat, deci trebuie făcute aceste 9 prime zile, pentru a avea un rezultat concret.

Apoi, pot fi repetate în cazul unor probleme grave, nu mai trebuie să fie 9 zile atunci. Acestea nu sunt pentru însănătoșire, acolo sunt altele.

Trebuie să stați în stare de liniște, armonie, ele ajută și spațiul în care locuiți, bățul va arde cam exact cât durează Mantra, de aceea ea nu trebuie să fie întreruptă” , a mai spus aceasta.