Horoscop Alina Bădic 11-17 martie. Se anunță schimbări majore în viața acestei zodii: ”Este un moment de mare forță, de mare intensitate astrală”

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 11 – 17 martie 2024. Astroloaga a dezvăluit că în această săptămână o zodie va face schimbări majore în destinul său, iar astrele și Divinitatea o vor susține și vor relaționa cu ea așa cum nu au făcut-o vreodată.

10 mart. 2024, 18:21
Horoscop Alina Bădic 11-17 martie. Se anunță schimbări majore în viața acestei zodii: ”Este un moment de mare forță, de mare intensitate astrală”
Horoscop Alina Bădic 11-17 martie. Se anunță schimbări majore în viața acestei zodii

Horoscop Alina Bădic 11-17 martie. Se anunță schimbări majore în viața acestei zodii. „Moment de mare forță, de mare intensitate astrală, foarte multe planete în semnul Peștilor, o invitație mai mult decât explicită de a ne reechilibra, de a înțelege mesajele, misiunea noastră, că nu venim întâmplător pe Pământ. Urmează câteva zile foarte intense din punct de vedere al purificării. E o perioadă deosebit de intensă și din punct de vedere al trăilor interioare. Are loc o diferențiere foarte clară între binele din interiorul nostru și zona care ne îndepărează de bine. Devine foarte important să înțelegem de ce ni se întâmplă ceea ce ni se întâmplă”, a declarat astroloaga Alina Bădic pentru B1TV.

Citește și Horoscop 11 martie 2024. Iubăreața Venus în visătorii Pești. Cum se va transforma viața sentimentală într-un basm magic

Horoscop Alina Bădic 11-17 martie. Se anunță schimbări majore în viața acestei zodii

Berbec

Aspecte foarte puternice pentru Berbeci, care îi încurajează să se gândească foarte bine cum să găsească zona aceea luminoasă, cum să-și dea seama care le e misiunea. Nativii Berbec au găsit deja un palier destul de puternic pe care încep să construiască ceva. Mulți construiesc lucruri. Pe de altă parte, sunt aspecte importante la care se raportează, aspecte puternice, care vin pe undeva și îi ajută să pună punctul pe i în situații în care până acum nu s-au gândit că ar fi cazul să ia măsuri. Lucrurile încep să se desfășoare altfel, devin foarte implicați în ce fac, încep să-și dea seama de importanța unor evenimente, pun mai mult preț pe anumite persoane.

Taur

Foarte mare putere cosmică ce lucrează. Îi vom găsi în variante de destin total atipice, cu care nu prea s-au mai confruntat până acum. S-ar putea să aibă tot felul de cunoștințe, prieteni, persoane în jurul lor care-i solicită de o manieră diferită decât până acum. Conjuncturile sunt foarte dificile din punct de vedere al creșterii spirituale, parcă nu le mai tihnește să stea atât de relaxați. Taurii au o creștere spirituală foarte mare, dar pe care o plătesc cu prețul acestui confort pe care nu-l mai au. Pot avea tot luxul din lume, dar sunt trecuți prin tot felul de etape pentru a se îmbunătăți.

Gemeni

Mesajul pentru Gemeni e clar: să se gândească aproape zilnic care e zona care le creează cele mai mari probleme, care e cea mai viciată. Să înțeleagă cum se face Transformarea. Zona de comunicare trebuie să capete o relevanță foarte mare. Trebuie să se deschidă Universului pentru a primi mesajele sale, pentru a înțelege mai multe lucruri, pentru a-și da seama ce pot face să fie mai plăcuți lui Dumnezeu. Predispoziție spre interpretarea semnelor. Mulți vor face schimbări majore în destinul lor tocmai pentru a mulțumi Divinității.

Rac

Perioada spune că e suficient să-ți dorești, ca să reușești. Racii au acces la informații, descoperă adevăruri, răspunsuri la probleme personale. Trebuie să înțeleagă în esență problemele cu care se confruntă. Sunt ajutați dacă știu ce să ceară, dacă cer ce merită și formulează rugăminți de bun simț. Cu cât vor face mai multe fapte bune, lucruri nobile, cu atât mai mult factorul lor de noroc va crește exact acolo unde a nevoie.

Leu

Mulți Lei încep să creadă deja că Universul peste noapte le-a schimbat pe undeva destinul. Cu trei planete în Casa morții, nu mai e de joacă. Leii se văd siliți să accepte o altă formă a realității, care nu mai are legătură cu zona solară, ci încep să vadă și o față nevăzută a lucrurilor, încep să ia contact cu o lume mult mai încâlcită din punct de vedere al mesajelor. Pot exista și lucruri mai puțin plăcute, întunecate care pot veni către ei – vești proaste, situații bizare care-i pun pe gânduri, lucruri mai puțin plăcute. Prin aceste situații, Universul le cere să se maturizeze.

Fecioară

Mercur e într-o poziție importantă. Fecioarele trebuie să fie atente ce anume le provoacă mai ales verbal, ce vorbe aud, cine li se adresează și cum. Fecioarele care au greșit față de alte persoane vor conștientiza acum că nu au avut dreptate. Multe informații din sfera divină, inclusiv în timpul visului, dar și când sunt supărate, de exemplu. Evenimentele din ultimii ani ar trebui analizate în detaliu.

Balanță

Se anunță vremuri de mare echilibru sufletesc, într-o formulă în care ar trebui să înțeleagă valoarea lor din punct de vedere profesional. Multe Balanțe încep să exceleze pe zona aceasta. Își dau silința într-un mod deosebit, vor să aibă un cuvânt de spus la locul de muncă, pot apărea persoane care să se erijeze într-un fel de mentori ai Balanțelor. Înțeleg foarte multe lucruri și caută explicații. Tot ce ține de parteneriat – indiferent de forma sa – devine important. Relațiile încep să scurtcircuiteze diverse lucruri în care Balanțele cred, deci să nu se mire dacă apar disensiuni.

Scorpion

Scorpionii tot experimentează. Tot felul de provocări. Drumuri multe în care se înscriu. Poate-și doresc și altceva decât ce au făcut în ultimii ani. Ce ar trebui să se întâmple are legătură puternică cu persoanele din jurul lor, în care au foarte mare încredere. Se vor dedica unor oameni care încep să facă parte din familie, chiar dacă nu sunt chiar familie.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să devină conștienți de capacitățile lor și să devină puternici prin ceea ce știu să facă cel mai bine. Iar ceea ce știu să facă cel mai bine e să fie nobili. Trebuie să fie nobili inclusiv în situațiile-test în care sunt puși de către Univers.

Capricorn

Perioada ce urmează are multe mesaje pentru Capricorni. Își fac foarte multe planuri, vor să cunoască persoane cu care să discute în profunzime despre problema care-i sâcâie. Nu mai pot amâna găsirea răspunsului la problema care-i deranjează de ceva vreme. Trebuie să identifice acea zonă unde nu au găsit suficiente răspunsuri și pe acea problemă să facă un pas în fiecare zi. Ar fi uimiți să vadă cât de fericiți vor fi într-o lună dacă de pe acum vor face acești pași.

Vărsător

Nu neapărat ceea ce-i supără cel mai tare în aceste zile e lucrul spre care ar trebui să-și canalizeze cea mai multă energie. S-ar putea să fie destul de expansivi, multă lume în jurul lor cu tot felul de probleme. Situația poate deveni un pic obositoare, așa că trebuie să aduce energie de unde pot, tot de la oamenii din jurul lor, în compania cărora se simt foarte bine. De asemenea, sunt sfătuiți să se întoarcă la hobby-urile pe care le-au ignorat în ultima vreme. Să se limiteze la relațiile care-i hrănesc sufletește.

Pești

Foarte multă forță în semnul lor, multe planete și bine aspectate. Își găsesc resursele într-o relaționare puternică, directă cu Divinitatea. Linie de destin autentică, în care pare că vorbesc direct cu sfera divină, li se comunică direct ce au de făcut, își înțeleg misiunea sprirtuală. Ajută oamenii într-un mod destul de interesant, autentic. Devin mentori, îndrumători.

Citește și Horoscop special: Este Lună nouă în Pești. 6 zodii care își vor împlini visurile înainte de sezonul eclipselor