Horoscop Alina Bădic 4-9 martie. Zodia binecuvântată de astre, predicţii generoase pentru toată săptămâna

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 3 – 9 martie 2024.

03 mart. 2024, 07:54
Horoscop Alina Bădic 4-9 martie. Zodia binecuvântată de astre, predicţii generoase pentru toată săptămâna
Horoscop Alina Bădic. Cele cinci zodii care încep în forță luna mai. Astrele le-au pregătit surprize uriașe

Horoscop Alina Bădic 4 – 9 martie: „Având atât de multă forță perioada aceasta, cu siguranță cu toții o vom simți mult mai explicită și mult mai, fie generoasă cu noi, în anumite domenii, fie mult mai dură cu noi în alte domenii. S-ar putea să existe și zone în care să spunem aici parcă niciodată nu a fost destinul atât de dur cu mine și nu am simțit atâta agresiune. În altă parte să zic niciodată nu a fost atât de copleșitoare o bucurie, spre exemplu. Și în varianta asta ne vom găsi în perioada următoare”, a spus Alina Bădic pentru B1 TV.

Horoscop Alina Bădic 4-9 martie. Berbec
Pentru nativii Berbec este o splendoare să ai patru planete atât de frumos aspectate pe casa credinței, în semnul credinței, în casa Peștilor. Berbecii având atâta consistență, acestui semn pe casa credinței, a liniștii sufletești, și în semnul Peștilor, și în casa Peștilor, cu siguranță se remarcă în această perioadă, devin vizibili îngerilor, prin faptul că vor alege de bună voie să se sacrifice pentru oameni aflați la ananghie. Foarte mulți nativi care își aleg persoane față de care manifestă o bunătate incredibilă, se sacrifică într-un mod lăudabil în fața Universului. Vor fi recompensați.

Taur
Se activează o zonă cu care Taurii nu sunt atât de confortabili. O zonă în care foarte multe persoane din jurul nativilor Taur par a pica pe capul lor. Putere neptuniană pentru că zodia peștilor care este guvernată de Neptun și care are o corespondență exclusiv divină devine atât de puternică încât fiecare dintre noi trebuie să știm că atunci când ne trezim dimineața trebuie să ne asumăm ceva, nu există zi de la Dumnezeu în această perioadă în care noi să ne trezim și să considerăm că am putea fi plăcuți în fața lui Dumnezeu dacă noi într-o zi nu facem măcar o faptă bună.

Horoscop Mihai Voropchievici 4-10 martie 2024. Cine a tras cărţile norocoase ale săptămânii. O zodie are clepsidra, dar alta a nimerit un 13 bun
Horoscop Alina Bădic 4-9 martie. Gemeni
Avem o corespondență foarte interesantă pe casa a 12-a, diferită de corespondența pe casa a 12-a pe care o au nativii Berbec, mult mai concentrată și mai condensată la Berbeci. Germenii încă nu găsesc acea pârghie care să îi unească cu zona care le-a fost hărăzită. S-ar putea să mai găsim Gemeni care au zone în care nu înțeleg de ce le este hărăzit ceva și nu altceva. Încercați să vă conectați măcar la un element care funcționează efectiv ca la carte în viața dumneavoastră.

Rac
Observăm o putere deosebită cu care acționează zona aceasta neptuniană pentr Raci, sub forma unor revelații chiar. S-ar putea să simțiți absolut tot ceea ce vi se întâmplă și de bine, și de rău, persoane care nu vă plac, situații cu care nu vreți să aveți de a face. Dacă nu vreți să aveți de a face cu un anumit tip de situație, tu trebuie să o identifici, de exemplu, nu vreau să am de a face cu oameni mincinoși, cu persoane invidioase, răutăcioase. În momentul acela, tu ai această putere deosebită, că de aceea vorbim despre program, înseamnă o programare, te programezi în ceva.

Horoscop Alina Bădic 4-9 martie. Leu
Mare atenție zilele acestea pentru că totul se vede, și un gând dacă ai, și o intenție, chiar și la nervi dacă îl spui. Depinde de nervi. Dacă spui ceva la nervi și universul să considere că ai fost nervos pentru că ai fost foarte supărat, că ai avut o durere foarte mare încât asta este…de multe ori primim un fel de bonus, lasă-l că e supărat. A făcut o gafă! Dar sunt și situații în care nu se justifică, de aceea nu este bine să ne comparăm, să zicem, dar și el a furat, el de ce nu a pățit nimic? Tu nu știic e situație are el, poate el obținse o dispensă divină.

Fecioare
Sunt prudente în această perioadă, pentru că ele pe undeva au tot experimentat lucruri cu acest Saturn în semn opus și cu Neptun. Acest cluserum pe semn opus vorbește nu atât despre lucruri care li se opun pentru că au mai fost destule lucruri care li s-au opus în ultima vreme, ci acum mesajul este următorul: ce ați consolidat, ce ați câștigat, care este castelul nativilor Fecioară, cine îl păzește, unde stați, în ce cameră v-ați hotărât să vă mutați? Pe cine ați pus să păzească castelul, există cineva? Sau chiar ei îl păzesc? Au fost foarte încercați în ultima periaodă și ei tot au construit ceva, o casă, o relație, un sistem de principii la care nu se mai abat…

Anca Dimancea: „Pentru România, faptul noi suntem ca poziție pe glob pe zonă de Șarpe, acum, în anul de Dragon pot apărea niște cutremure”

Horoscop Alina Bădic 4-9 martie. Balanță
Este o perioadă cu dus și întors, ca pentru noi toți. Puterea de pe semnul peștilor vine pe undeva și spune, te ajut, într-un context în care Balanțele au o senzație, și nu e doar o senzație, că au intrat pe misiunea lor profesională. Simt cu toată ființa lor că Universul le surâde. Vom vedea nativi Balanță sau cei care se știu cu multe planete în balanță sau casa a 7-a care efectiv și-au găsit chiar menirea.

Scorpion
Putere neptuniană evident. Neptun, guvernator de Pești, un ambient favorabil cu semnul scorpionului. Ca atare vom vedea mulți nativi scorpioni care cred în ceva, care își găsesc  un ideal, care vor să înțeleagă lucrurile aproape de o manieră în care numai că nu sunt demiurgi, dar nu în sensul rău, în sensul bun al cuvântului. Pur și simplu vor să înțeleagă cum funcționează.

Săgetător
Vorbeam despre această paritate de care trebuie să ținem cont în această perioadă, toate elementele cam pe unde se găsesc planetele noastre, și pe harta natală, dar și de tranzit. Dacă știm acum harta momentului prezent ne putem da seama cum stăm. Avem foarte multă forță. Forța de bază este pe acest semn al Peștilor, ca atare ar trebui să vedem cum ne canalizăm energia astfel încât să nu dezamăgim planul divin. Planul divin înseamnă ce este în jurul nostru, în plan concret, al realității concrete care pare să aibă legătură cu ceea ce vrea Dumnezeu de la noi.

Horoscop Alina Bădic 4-9 martie. Capricorn
Se vede acum destabilizat puțin de toată nebunia din jurul lui. Totuși găsește resurse mai mari să reziste la ce se întâmplă pentru că el este bazic, este pământ. Foarte greu vine o furtună nu are ce să îi facă Capricornului. Are o stabilitate mentală, a avut niște rezultate până acum, în unii s-au recunoscut aceste rezultate. Stau mult mai bine decât alte zodii în momentul actual. Sigur că și el trebuie să își găsească zone care să îl pună în valoare.

Vărsător
De câte ori avem planete care sunt chiar aproape de semnul nostru, pentru că acum cele patru planete din pești sunt aproape de vărsător. Pluto de abia ce a intrat, se familiarizează cu semnul dumneavoastră. Saturn a ieșit din semnul Vărsătorilor. Este ceva energie mișcată, ceva energie perturbată oarecum. Trebuie să își stabilească o linie foarte clară de destin, o lini prin care într-un fel să înțeleagă că un drum echilibrat, o direcție constantă pe care mergem nu ne va dezamăgi niciodată.

Horoscop Alina Bădic 4-9 martie. Pești
Au acest privilegiu de a avea atâtea planete foarte frumos aspectate în semn. Peștii deja au găsit drumul, au consolidat lucruri. Acum se gândesc ce să facă cu puterea, cu energia nou obținută, energie nouă, coerentă, bine organizată, bine structurată. Se gândesc să o pună în slujba celorlalți. Cine sunt aceștia, care merită, care nu merită? Foarte interesantă karma, misiunea Peștilor în această perioadă. Îi vom găsi pe o linie de destin aparte. Vorbim despre ideea de a discerne când și cum, de a lua atitudine în fața celorlalți.