Horoscop amoros. 3 zodii ar putea să își piardă interesul și să pună capăt relațiilor lor înainte ca luna martie 2024 să se încheie

Este atât de multă „apă sub pod" încât, în martie 2024, vei dori să navighezi chiar peste acel râu și pe noi porțiuni de uscat.

18 mart. 2024, 23:11
Horoscop amoros. 3 zodii ar putea să își piardă interesul și să pună capăt relațiilor lor înainte ca luna martie 2024 să se încheie

Horoscop amoros. Avem o lună martie incredibil de revigorantă și vrem să fim pregătiți pentru ea. Sunt atât de multe schimbări în loc pentru atât de mulți oameni.  În timp ce unele dintre aceste schimbări pot avea loc în viețile noastre amoroase, nu vom fi chiar atât de surprinși să știm că unele dintre aceste relatări de dragoste ar putea trebui de fapt să se încheie. Nu are sens să negi. Știam că va veni. Pentru trei zodii, ideea unui sfârșit este o idee care merită luată în considerare cu inima deschisă.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Luna în Săgetător aduce tensiuni la sfârșit de martie. Mai multe zodii vor fi afectate

Pentru că luna aceasta, martie 2024, vine cu atât de multă energie vindecătoare datorită prezenței energiei Nodului, mai ales atunci când tranzităm cu Venus, trebuie să acceptăm că, uneori, cele mai bune mișcări sunt cele care ne îndepărtează de situațiile care sunt fie dăunătoare, fie pur și simplu greșit pentru noi. Aceasta este luna în care recunoaștem că, da, avem puterea de a spune „nu” atunci când este nevoie de „nu”.

Aceasta este luna pentru a ne recupera strălucirea, iar noi vom străluci, prieteni. Aceste trei zodii își vor pune capăt relațiilor în martie 2024.

Horoscop amoros: 1. Gemeni
Este atât de multă „apă sub pod” încât, în martie 2024, vei dori să navighezi chiar peste acel râu și pe noi porțiuni de uscat, ceea ce înseamnă, în esență, că aceasta este luna în care accepți că ceea ce se întâmplă în tine și în relația de dragoste trebuie să se schimbe și trebuie să fie permanentă. Există mult prea multă energie de vindecare în cursul acestei luni. Ca să o  înțelegi, va trebui să faci niște mișcări.

Horoscop lunar Minerva. Zodiile care întorc banii cu lopata până la Paşte. O perioadă în care sentimentele și pasiunile dau în clocot
Știi doar că vrei să fii fericit. Îți dorești. Simți că meriți asta. Ceea ce ai trecut în relația ta te-a epuizat din acest sentiment plin de speranță.

Din cauza tranzitelor precum nodul sextil al lui Venus și Marte, vei știi că acesta este momentul să iei niște decizii serioase când vine vorba de viața ta romantică. Îți dorești o viață romantică și ceea ce ai acum este departe de asta.

Totuși, vrei să faci asta cu respect. Dragostea nu lipsește în această relație; pur și simplu există o lipsă de interes romantic. E ca și cum voi doi v-ați potrivi mai bine ca prieteni, nu ca iubiți.

Nici acest lucru nu este rar, deoarece multe cupluri ajung la această concluzie după un timp petrecut unul cu celălalt. Dar pentru tine, chiar acum, Gemeni. Trebuie să experimentezi viața fără această persoană ca partener. Este atât realizabil, cât și o idee bună.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.