Horoscop amoros pentru finalul lui 2015. Schimbări pe plan sentimental

Finalul lui 2015 vine cu destul de multe schimbari pentru fiecare nativ, pe plan amoros. Astfel, anul se va sfarsi destul de ciudat pentru unii.

RomaniaTV.net
14 oct. 2015, 05:39
Horoscop amoros pentru finalul lui 2015. Schimbări pe plan sentimental

BERBEC. Finalul lui 2015 vine cu schimbari destul de mari in amor pentru Berbeci. Astfel, fie fac alegerea de a iesi din relatia in care se afla, din cauza neintelegerilor, fie cunosc o persoana care le starneste interesul si pentru care sunt dispusi sa lase deoparte ceea ce au.

TAUR. Finalul lui 2015 se anunţă furtunos pe plan sentimental. Undeva in urmatoarele doua luni nativii acestei zodii vor afla amanunte total suparatoare cu privire la persoana iubita. Vor fi pusi in fata unei alegeri destul de grele.

GEMENI. Ultimele luni din 2015 se anunţă minunate pe plan amoros. Nativii acestei zodii au parte doar de armonie, intelegere, caldura si pasiune in cuplu.

Citeşte şi Horoscop: Ce crede despre iubire, în funcţie de zodia lui

RAC. Pentru Raci, finalul lui 2015 nu vine cu mari schimbari in dragoste. Astfel, daca pana in momentul de fata nu se afla intr-o relatie stabila, asa vor incheia si anul. Iar daca se afla intr-o relatie, nativii acestei zodii vor reusi sa petreaca momente pasionale alaturi de partener pana la finalul anului.

LEU. Finalul lui 2015 se anunta a fi cat se poate de placut pentru Lei din punct de vedere amoros. Persoana iubita le este mereu alaturi si mai mult decat atat, in luna decembrie, le va da o veste nemaipomenita cu privire la viitorul lor.

FECIOARA. Fecioarele au un final de 2015 destul de anevoios din punct de vedere amoros. Astfel, in luna noiembrie afla o serie de vesti neplacute cu privire la persoana iubita, pe cand in luna decembrie reiau legaturile amoroase cu o veche iubire.

Continuarea pe Lyla.ro