Horoscop aprilie 2017. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Horoscop aprilie 2017. Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna aprilie!

31 mart. 2017, 10:14
Horoscop aprilie 2017. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

BERBEC

Eşti dispusă să oferi mai mult pe plan sentimental în această lună, însă nu fără garanţia de a primi la fel în schimb. Fie că eşti singură sau nu, romantismul te năpădeşte şi simţi nevoia de a-ţi arăta efecţiunea mai mult decât de obicei. Din nefericire, veştile nu sunt bune şi nu vei avea parte de ceea ce îţi doreşti. Cu toate acestea, nu îţi pierde speranţa! Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional şi financiar în luna aprilie. Şansele de câştig cresc considerabil, însă nu fără să faci ceva în acest sens. Te preocupă banii şi ai face tot ce poţi pentru a-ţi creşte veniturile, chiar dacă asta înseamnă să îţi sacrifici viaşa personală. Nu vei obţine nimic cu uşurinţă, aşa că înarmează-te cu răbdare şi pregăteşte-te pentru luptă!

TAUR

Te aprinzi destul de repede în această lună şi e posibil să te îndrăgosteşti de cine nu trebuie. Fie că este vorba de reluarea unei vechi relaţii sau cazi în capcana unui nou admirator, cert este că tu eşti cea care va ieşi în pierdere. Orice început este sorit eşecului în această perioadă, aşa că astrele îţi recomandă mai multă priudenţă şi răbdare în luarea deciziilor. 
Nu vei reuşi să obţii mai mult luna aceasta dacă nu eşti dispusă să te schimbi. E nevoie de mai multă autoritate din partea ta în domeniul în care activezi, altfel nimeni nu te va lua în serios. Ideile tale sunt bune, însă dacă nu ai curaj să ţi le expui aşa cum trebuie, ele nu vor avea nicio şansă de a ajunge realizabile. Situaţia financiară este delicată, cu cât aşteptările sunt mai amri, cu atât îţi va fi mai dificil să faci faţă!

GEMENI

Nu va decurge totul aşa cum ţi-ai dori pe plan sentimental luna aceasta, micile neînţelegeri cu partenerul de viaţă vor fi nelipsite. Nu trebuie să faci o dramă din asta pentru că situaţia de va linişti într-un final şi veţi ajunge să vă înţelegeţi de minune. E posibil ca motivele certurilor voastre să fie cauzate de viaţa profesională şi programul încăcat al unuia dintre voi! 
Nu este exclus ca luna aceasta să se înfiripe ceva între tine şi un coleg de serviciu, dar asta nu îţi va aduce prea multe beneficii pe plan profesional. Puterea de concentrare îţi va scădea, iar munca alături de acea persoană se va îngreuna. Dacă vrei totuşi să dai o şansă acestei relaţii, este foarte important să separi aceste două planuri ale vieţii tale. Situaţia ta financiară nu îşi permite niciun risc din partea ta.

RAC

Eşti dispusă luna această să cauţi tu iubirea, şi nu să o aştepţi aşa cum ai făcut până acum. Ştii ce vrei de la un partener, de aceea vei ştii exact încotro să te îndrepţi. Nu va fi un drum uşor şi e posibil să nu găseşti ce vrei prea curând, însă e foarte important să nu te opreşti. Dacă eşti angajată deja într-o relaţie, de axezi pe romantism, pe o comunicare deschisă şi pe stimulare intelectuală. Se anunţă veşti bune pe plan profesional şi financiar în luna aprilie, ai mari şanse de a evolua şi de a ţi se mări veniturile. Pentru a reuşi să avansezi, trebuie să faci o schimbare radicală în ceea ce priveşte munca sau afacerile în care eşti implicată. Fie că e vorba de mărirea echipei sau de munca în grup, cert este că lucrurile nu mai pot rămâne aşa. Chiar dacă va fi dificil, eforturile vor merita din plin!

Citeşte mai multe pe eva.ro