Horoscop: Astrele îl defavorizează pe Traian Băsescu în 2012, exact în perioada alegerilor

Anul acesta se anunţă unul plin de succese pentru preşedintele Traian Băsescu pe toate planurile. Nu acelaşi lucru se poate spune despre 2012. Din octombrie 2012, exact în perioada alegerilor electorale, va începe o perioadă dificilă pentru şeful statului.

RomaniaTV.net
04 nov. 2011, 11:02
Horoscop: Astrele îl defavorizează pe Traian Băsescu în 2012, exact în perioada alegerilor

Astrologii spun că şeful statului va reuşi în tot ceea ce îşi va propune şi că se va folosi la maximum de atuurile sale: puterea de convingere şi capacitatea de decizie.

Preşedintele Traian Băsescu, scorpion în zodiac, se află sub protecţia astrelor în perioada următoare. Ceea ce nu poate fi decât îmbucurător pentru şeful statului, dacă ne gândim că în această perioadă se desfăşoară şi noi negocieri cu FMI.

Persoanele născute în zodia scorpionului sunt persoane puternice, cu o bună capacitate de convingere. Astrologii îi recomandă preşedintelui Traian Băsescu să se folosească de aceste atuu-uri anul acesta.

Deşi anul 2011 promite reuşite, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre anul următor. Se pare că astrele îl defavorizează pe Traian Băsescu exact în perioada alegerilor de anul următor.

Începând din octombrie 2012, exact în perioada alegerilor electorale, va începe o perioadă dificilă pentru Şeful Statului.