Horoscop AstroCafe pentru luna iulie: Forţe puternice dirijează destinele zodiilor

Iată previziunile astrologice complete pentru luna iulie. Ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte:

RomaniaTV.net
03 iul. 2017, 14:50
Horoscop AstroCafe pentru luna iulie: Forţe puternice dirijează destinele zodiilor

Berbec

Foarte dinamic este sectorul domestic şi relaţiile cu membrii familiei. Discuţii importante, purtate pe tonuri ridicate, posibil declanşarea sau reluarea unor conflicte de familie vechi. Fii prudent şi ţine cont de nevoile şi sfaturile membrilor familiei, altfel există riscul să se permanentizeze unele fisuri în relaţii. În plan amoros se conturează noutăţi, schimbări importante atât într-o relaţie de iubire, cât şi relaţiile cu copiii. Există şi varianta să devii părinte sau să te ocupi mai mult de copii. Activităţile de genul hobby şi cele distractive vor fi frecvente. Relaţiile cu străinătatea, călătoriile şi studiile revin în atenţie, probabil fiind nevoie să reiei unele demersuri sau unele secvenţe. La serviciu apar schimbări în conducere, dar şi locul tău în cadrul unui colectiv de lucru poate suferi niscai modificări definitive.

Taur

Eşti foarte preocupat cu demersuri ce implică discuţii cu persoanele din anturajul apropiat, dar şi călătorii pe distanţe scurte. Forfota mentală este la cote ridictae, bine fiind să fii prudent şi să-ţi selectezi priorităţile. Evită să vorbeşti despre planurile tale sau despre vulnerabilităţile tale. Unii vor înţelege greşit ceea ce spui, acţionând în consecinţă. Probabil că în urma dialogurilor sau evenimentelor în care eşti implicat alături de alţii, mai ales alături de persoane străine îţi vei remodela radical sistemul valorilor morale şi spirituale, abordând totodată şi o altă filozofie de viaţă şi activitate. Rezervă momente de odihnă, detaşare de cotidian şi priveşte atent la ceea ce se petrece în jurl tău. Revelaţiile vor fi uluitoare! Casa şi familia te vor acapara mult în a doua parte a lunii, fiind nevoit să te ocupi de treburi domestice.

Gemeni

Cheltuieli, discuţii referitoare la bani, informaţii dinspre locul de muncă referitoare la salarizare sau la modificarea condiţiilor de muncă. Este bine să reţii cele aflate pe parcursul acestei luni, întrucât îţi vor fi de mare folos undeva, cândva. Relaţiile cu anturajul apropiat sunt foarte animate, fiind posibile multe discuţii şi întâlniri importante. Unii prieteni sau unele rude îţi pot oferi soluţii inedite pentru situaţiile problematice în care te afli. Totuşi, fereşte-te de lamentări şi resentimente! Însă legat de banii şi bunurile comune cu alţii se conturează un final de capitol. Poate fi vorba despre plata unor datorii, dar pot intra în discuţie şi partajele sau moştenirile. Călătorii pe distanţe scurte, planuri de studii, dar şi de vacanţă.

Rac

Este o perioadă de mare forţă pentru tine, deoarece primeşti o energie astrală deosebită. De aceea, rezervă momente de răsfăţ şi stai de vorbă cu tine însuţi. Îţi sunt favorizate trasarea planurilor pe termen lung, fie că este vorba despre planul personal, fie despre cel socio-profesional. Totuşi ai grijă să eviţi comportamentele agresive şi implicarea în acţiuni care nu te privesc. Relaţiile parteneriale sunt răscolite, existând posibilitatea destrămării unui mariaj sau a unei colaborări. Termenii şi condiţiile de desfăşurare a oricăror relaţii parteneriale se vor schimba radical şi definitiv. Bine este să te retragi din situaţiile, relaţiile care nu te mai satisfac. Schimbări financiare de anvergură.

Leu

Prima parte a lunii te predispune la interiorizare şi detaşare de aspectele materiale ale vieţii cotidiene. Odihneşte-te, plimbă-te cât mai mult prin aer liber şi gândeşte-te pe îndelete la situaţiile şi relaţiile în care eşti implicat. Revelaţiile de acum te vor ajuta foarte mult în lunile următoare. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele osoase, circulatorii şi digestive, aşa încât acordă atenţie semnalelor organismului. Sunt posibile intervenţii chirurgicale sau răniri pe corpul fizic aparent din lucruri mărunte. La serviciu se conturează finalul unei etape, fie prin terminarea unei secvenţe profesionale, fie prin schimbarea locului de muncă la propriu. Sunt şanse de a pune la punct anumite aspecte profesionale, dar nu forţa nota. În a doua parte a lunii vei străluci.

Fecioara

Foarte evidente sunt relaţiile cu prietenii şi susţinătorii, protectorii din segmentul profesional. Întâlniri, discuţii importante, planuri de anvergură pe termen lung, alături de oameni de nădejde. Totuşi este bine să vorbeşti puţin şi să asculţi mai mult. Sunt posibile şi controverse, dar rolul lor este constructiv în sensul că te vor ajuta să auzi şi să testezi şi alte perspective ale aceleiaşi situaţii sau ale aceluiaşi subiect. În plan amoros se încheie o etapă, se lămuresc animozităţile, se rediscută termenii şi condiţiile unei relaţii afective. Relaţiile cu copiii se modifică, pentru că îţi vei schimba tu percepţia faţă de iubire şi implicaţiile ei. A doua parte a lunii te predispune la interiorizare şi detaşare de cotidian. Discuţii şi întâlniri tăinuite. 

Balanta

Eşti foarte solicitat în plan socio-profesional. Sunt posibile discuţii şi întâlniri cu persoane oficiale, cu şefi, participare la evenimente cu multă lume, atât acasă alturi de membrii familiei şi de rude, cât şi într-un cadru oficial la serviciu. Se recomandă prudenţă, întrucât există riscul să conteşti orice fel de autoritate. Astfel, imaginea ta publică şi poziţia în cadrul unui colectiv important pot avea de suferit. În segmentul domestic se conturează un final de etapă, în sensul că este posibil să apară schimbări locative definitive, dar şi lămuriri patrimoniale împreună cu cei dragi. Relaţiile cu prietenii se animă mult în a doua parte a lunii. Întâlniri, discuţii, activităţi distractive comune, dar şi controverse în unele relaţii, care astfel se vor destrăma.

Scorpion

O perioadă în care relaţiile cu străinătatea sunt evidente. Sunt posibile călătorii pe distanţe lungi, planuri pe termen lung fie pentru a călători de agrement, fie pentru studii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate sau legi prietenii noi cu persoane din străinătate. Totul este să nu forţezi nota şi să nu te avânţi pe terenuri necunoscute doar aşa de dragul aventurii şi noutăţii. Relaţiile cu anturajul apropiat se vor reconfigura. Te vei îndepărta de unele persoane, dar te vei apropia de altele. Pe de altă parte, dorinţa de elevare sufletească este mare şi ai toate şansele să o îndeplineşti. Implică-te în activităţi culturale şi studii pe termen lung. A doua parte a lunii îţi aduce în atenţie segmentul socio-profesional. Discuţii şi activităţi importante cu şefii.

Sagetator

Preocupările din această lună sunt legate de segmentul financiar. Pe de o parte, veniturile tale vor cunoaşte un final, o schimbare majoră. Însă, pe de altă parte primeşti ajutor substanţial de la şi prin alţii, cum ar fi de la partenerul de viaţă, de la rude sau de la colaboratori. Se recomandă prudenţă la cheltuieli şi evitarea datoriilor. Totuşi vor apărea cheltuieli comune cu alţii, fie pe bunuri folosite şi administrate în comun, fie pe servicii comune. Relaţiile parteneriale au nevoie de reconfigurări, iar pe acestea le vei determina tu într-un fel sau altul. Stabileşte clar ce anume doreşti vizavi de ceilalţi, dar şi vizavi de nevoile tale sufleteşti. De mare ajutor îţi sunt activităţile culturale, dialogurile cu oameni erudiţi şi participarea la seminarii şi cursuri spirituale.

Capricorn

Foarte importantă este perioada pentru tine, deoarece sunt şanse deosebite de a-ţi remodela personalitatea, felul de a fi, de a-ţi trasa planuri noi de viitor şi de a începe să relaţionezi altfel cu alţii. Rezervă momente de gândire profundă vizavi de situaţiile şi relaţiile în care eşti implicat. Renunţă fără echivoc la cele care nu te mai satisfac sau care te solicită nepermis de mult. Relaţiile parteneriale sunt răscolite, dar cumva se lămuresc animozităţi, se schimbă termenii şi condiţiile de desfăşurare, apar noutăţi. Însă, unele relaţii şi colaborări se pot finaliza definitiv din cauza viziunilor total diferite ale celor implicaţi. Cheltuieli comune cu alţii, discuţii referitoare la bani şi bunuri comune cu alţii.

Varsator

Persistă senzaţia că în culisele vieţii tale există forţe care îţi dirijează deciziile şi activităţile. Pe undeva aşa este, dar privind atent la ceea se petrece în jurul tău vei constata că totul se desfăşoară spre binele tău suprem. Totul este să accesezi partea plină a paharului vieţii tale şi să recunoşti acele realizări şi acele aspecte benefice. Sănătatea este deficitară pe segmentele sistemului osos şi digestiv, aşa încât fii prudent şi îngrijeşte-te corespunzător. Sunt posibile consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale. Oboseala este accentuată şi ar fi bine să te odihneşti. Multe lumini şi umbre la locul de muncă. Activitate profesională intensă şi relaţii colegiale tensionate. Răbdare, toleranţă şi munceşte corect, la timp, dar totuşi dozându-ţi eforturile.

Pesti

Relaţiile amoroase şi distracţiile reprezintă subiectele principale ale primei jumătăţi din această lună. Controverse între tine şi cei dragi, relaţii deficitare cu copiii, dar şi cu persoana iubită sunt şanse de discuţii aprinse. Fii prudent şi nu forţa nota! Unele relaţii de acest fel se pot destrăma. Ocupă-te şi de un hobby drag sufletului tău, pentru că îţi va aduce relaxare, informaţii şi prieteni noi şi, nu în ultimul rând, amuzament. În a doua parte a lunii se pot evidenţia probleme de sănătate mai ales pe segmentele sistemului circulator şi pe inimă. Ţine cont de semnalele organismului, odihneşte-te şi mergi la controale de specialitate. Chiar ai nevoie de un stil de viaţă sănătos şi potrivit constituţiei tale.