Horoscop Bacalaureat 2019. Ce zodii vor fi avantajate de astre în timpul examenelor, conform astrologului Ioan Burculeţ

Suntem în perioada Baclaureatului 2019. În plan astrologic, după studiul și analizele făcute, există un singur aspect de vulnerabilitate care poate influența fiecare candidat, indiferent de apartenența semnului zodiacal sau ascendentulului, susține astrologul Ioan Burculeț.

13 iun. 2019, 08:54
Horoscop Bacalaureat 2019. Ce zodii vor fi avantajate de astre în timpul examenelor, conform astrologului Ioan Burculeţ

Intervalul 1 – 4 iulie se va defini printr-un singur aspect de vulnerabilitate care poate induce unor candidați aspecte stresante, de conflict în vedere expunerii și a ideilor în sine, susține specialistul în astrologie Ioan Burculeț, scrie wowbiz.ro. Cu toate acestea, va fi o perioadă favorabilă datorită fenomenului de Luna Nouă, care are loc pe 2 iulie și care prin dinamica, încărcătura și modul de manifestare îl va ajuta și pe cel mai nepregătit candidat să se regăsească și să facă o supriză plăcută în acest interval.

Citeşte şi Moşii de vară 2019. Sărbătoare mare sâmbătă. Ce se face în această zi

Racul (zodiac în care ne aflăm) gestionează de la sine memoria, calitățile intuitive, expunerile, inspirația de moment și iată cum, dacă în prima zi de susținere a examenelor scrise (1 iulie), aspectele la prima vedere par complicate, ulterior toate nuanțele vor fi bine aspectate astfel încât mulți dintre cei care vor susține examenele de Bacalaureat 2019 vor face suprize frumoase.

Aspectul emoțional este bine întărit în această perioadă și nu vor constitui un stres suplimentar emoțiile negative, grijile, trăirile în sine; pentru că, cel mai important aspect în vederea susținerii unui examen este latura psiho-emoțională, și atunci putem vorbi despre o perioadă care confera avantaje din belșug.
Horoscop Bacalaureat 2019. Ultima zi de examen scris, cu probleme pentru toate zodiile

Și totuși, dincolo de toate aceste nuanțe benefice, o nuanță problematică va fi ultima zi în care se vor susține probele (adică 4 iulie) pentru că atunci situația nu este așa cum ar trebui să fie. În primul rând, candidații vor trebui să se mobilizeze mult mai bine emotional. Starea de agitație, surmenaj, stres dar și incidentele organizatorice la susținerea ultimei probe și programul de Bacaluareat 2019 sunt aspecte independente de voința acestora și care pot genera: confuzie, nefocusare pe obiectivul în sine, probleme de memorie și concentrare pe subiectele în sine, stări și trăiri interioare care pot diminua capacitățile cognitive și cele mentale care susțin practic forța și dinamica expunerii. O zi a încordărilor și derivei în care, dacă participanții nu se vor concentra să lase deoparte ambiguitățile comportamentale și psiho-emoționale pot pierde teren pe ultima sută de metri!