Horoscop BANI si SUCCES 17-22 ianuarie 2023. Probleme cu bugetul pentru multe zodii. Influente in casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 16-22 ianuarie 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

17 ian. 2023, 07:37
Horoscop BANI si SUCCES 17-22 ianuarie 2023. Probleme cu bugetul pentru multe zodii. Influente in casa banilor!

Horoscop BANI si SUCCES 17-22 ianuarie 2023. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
La munca, in aceasta saptamana vei obtine maximum de beneficii din dinamismul si spiritul tau decis pe care le folosesti ca sa iti sustii si promovezi planurile spre o dezvoltare pozitiva a carierei tale. Pe tine nu te sperie munca multa si nici nu esti dispus sa iti suprimi ideile. Mergi direct si metodic si vei obtine rezultate excelente. La bani, pericolul iti poate veni de la falsele promisiuni in special la inceputul saptamanii. Fereste-te sa faci la randul tau promisiuni pe care nu le poti tine, altfel legea karmei va actiona spre dezavantajul tau. Fii prudent, onest si realist.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop 2023. Aceste PATRU zodii DAU LOVITURA în amor. Vezi dacă ai noroc în dragoste!

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
La munca, timpul este tocmai bun pentru negocieri si pasi facuti metodic si serios spre prosperitate. Acum poti merge inainte dar fara a incepe tu ceva de la zero. Incearca sa controlezi orice nesiguranta interioara ce te poate impinge spre decizii gresite. La bani, bucura-te pentru ca finantele tale au un potential real de crestere, dar conditia este sa actionezi si avansezi cu disciplina si responsabilitate.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop 2023 bani și prosperitate. Cum stai cu banii în 2023, grijă mare la Mercur Retrograd

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
La munca, ai o saptamana intreaga sa profiti de intelepciunea si logica pe care conjunctura astrala ti-o ofera acum drept avantaj. Fa-ti deciziile bazandu-te pe gandirea rationala si controleaza-ti neaparat emotiile. La bani, drumul iti este larg deschis pentru a avansa pasionat si dinamic spre obiectivele tale, deci fa la fel si cand vine vorba de cariera, nu doar de finante.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.