Horoscop BANI si SUCCES 19-24 iulie 2022. Zodia care primeşte un pont de milioane. Influenţe în casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 18-24 iulie 2022, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

19 iul. 2022, 06:44
Horoscop BANI si SUCCES 19-24 iulie 2022. Zodia care primeşte un pont de milioane. Influenţe în casa banilor!
Horoscopul banilor. Ce zodii stau cel mai bine la capitolul financiar

Horoscop BANI si SUCCES 19-24 iulie 2022. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop 19 iulie 2022. Pregăteşte-te pentru surprize placute, norocul loveşte multe zodii marţi

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
O saptamana norocoasa la bani. Apar oportunitati de a face mai multi bani si beneficiezi de sustinerea unor oameni de incredere. Vei vedea ca si cea mai mica interventie iti poate aduce un castig.

Relatia Berbecului cu banii:
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Saptamana aceasta este dedicata relatiilor. Cineva te poate contacta in interes personal sau profesional. Insa intalnirea cu aceasta persoana iti va schimba punctul de vedere. Este foarte posibil sa o noua perspectiva a locului tau de munca.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop Cristina Demetrescu: Zodia care va avea totul la picioare până la finalul lunii iulie

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Ai de invatat in aceasta saptamana. Poti participa la cursuri, seminarii, workshop-uri toate pe tema banilor. Vei invata cum sa-ti investesti banii, care sunt afacerile care iti pot aduce castiguri. Ai grija, insa, sa si pui in aplicare ce ai invatat.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.