Horoscop Cristina Demetrescu: Zodia care va avea totul la picioare până la finalul lunii iulie

Cristina Demetrescu vine cu vești bune, dar și cu atenționări pentru a doua jumătate a lunii iulie 2022. Iată ce a spus renumitul astrolog!

18 iul. 2022, 14:00
Horoscop Cristina Demetrescu: Zodia care va avea totul la picioare până la finalul lunii iulie

Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii iulie 2022. Fecioarele depistează falșii prieteni, Berbecii au o perioadă interesantă, în care trebuie să fie atenți la tot ceea ce fac și spun. Taurii stau pe un butoi cu pulbere. Acolo sunt toate energiile acumulate. Nu trebuie să riște. Gemenii nu trebuie să-și neglijeze sănătatea în următoarea perioadă. Au nevoie să rezolve anumite probleme financiare, unele probleme care țin de persoane pe care n-ar vrea să le deranjeze.

Racii nu devin mai simpatici. Cu Venus în zodia lor, sunt mai țâfnoși. Devin mulțumiți de anumite realizări pe care le așteaptă de foarte multă vreme. Este o perioadă bună pentru vacanțe.

MERCUR cel vorbaret in magnificul LEU. Ce iti aduce SPECIAL acest tranzit FESTIV intre 19 iulie – 4 august 2022?
Leii sunt la ei acasă. Au cea mai mare energie. Trebuie să își rezolve problemele, profitând de energiile care vor veni, mai ales cu ocazia Lunii Noi din 28 iulie 2022.

Horoscop Cristina Demetrescu. Fecioarele își permit să își ia un concediu. Mai mult de atât, pot avea soluții bune din partea unor cunoscuți, câtă vreme își exteriorizează sentimentele. Vor separa prietenii buni de cei mai puțini buni. În altă ordine de idei, Fecioarele văd detaliile.

Balanțele au o perioadă de schimbări majore. E un ciclu lung de schimbări. Pot fi luate prin surprindere mai ales cele care nu răspund bine la provocări.

Scorpionii trebuie să fie atenți în zona relațiilor. Sunt energii un pic mai turbulente. Să nu dea vina pe soț sau soție, ci pe astre. Venus în Rac le creează un culoar bun celor care vor să călătorească.

Horoscopul verii 2022. Astrologul Remus Ionescu anunţă luni agitate
Săgetătorii trebuie să fie mai atenți la sănătate și la unele semnale pe care le dă corpul. Marte le poate provoca unele dileme.
Capricornii au proiecte imobiliare. Unii vând, cumpără. Bugetul lor suportă niște modificări. Sunt dispuși să vadă și partea frumoasă a partenerului de viață, în schimb.

Vărsătorii stau bine la comunicare, negocieri, interviuri, scris, vorbit, tot ce îi face să obțină lucruri prin felul în care se exprimă.

Peștii trebuie să fie atenți la viteză, la condusul nervos, la comunicare, la gafe, la ce scriu, unde scriu. Previziunile astrologului Cristina Demetrescu au fost realizate în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV.