Horoscop BANI si SUCCES 21-27 august 2023: Toamna le prinde cu cardul plin pe aceste zodii. Influente in casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 21-27 august 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

22 aug. 2023, 10:12
Horoscop BANI si SUCCES 21-27 august 2023: Toamna le prinde cu cardul plin pe aceste zodii. Influente in casa banilor!

Horoscop BANI si SUCCES 21-27 august 2023: Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Un aspect astral de sustinere iti da o fundatie solida pe care sa iti construiesti visele despre bani. Un alt aspect iti scutura relatiile apropiate si te forteaza sa te gandesti cum contribuie fiecare in viata ta. Daca unii nu dau prea mult, a le da drumul poate fi adevaratul bilet pentru o fericire mai mare pentru tine. Intre timp, du-ti ideile, produsele si serviciile in fata unui auditoriu mai mare de potentiali clienti. Succesul nu este departe.

Mercur retrograd 23 august – 23 septembrie 2023. Ce energii declanșează „mersul înapoi” al planetei intelectului prin zodia perfecționistă a Fecioarei

Relatia Berbecului cu banii:
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Nu este suficient acum sa economisesti. Esti inteligent dar uneori naiv cand vine vorba de bani. Ca atare, devine prioritar sa folosesti aspectul astral al saptamanii. Prinde noile oportunitati din viata ta profesionala ca sa poti avansa si stabili noi tinte de cariera. Doar asigura-te ca jobul tau este stabil inainte sa investesti tot ce ai in el. Uneori lucrurile se pot schimba asa de repede incat structura unui business nu poate tine pasul. Protejeaza-ti interesele sub orice forma.

Cele mai bogate zodii în luna septembrie. Nativii uită de probleme și reușesc să depășească momentele grele care nu îi lasă să se bucure de viață

Relatia Taurului cu banii:
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Ai un aspect astral care iti sustine curiozitatea pe orice subiecte legate de bani. Casa ta a iubirii, copiilor si familiei este activata deci ai grija sa nu cheltuiesti prea mult ca sa mentii iubirea cuiva. Tine-te de buget si asta poate sa arate mult mai mult despre natura ta iubitoare. Vei avea ocazia sa vezi ca si lectie de viata faptul ca spiritualitatea, calatoriile si invatatul sunt la fel de importante ca si posesiunile materiale.

Relatia Gemenilor cu banii:
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.