Horoscop BANI si SUCCES 26 septembrie – 1 octombrie 2023. Ce zodii au parte de lux şi opulenţă

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 26 septembrie – 1 octombrie 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

26 sept. 2023, 06:37
Horoscop BANI si SUCCES 26 septembrie – 1 octombrie 2023. Ce zodii au parte de lux şi opulenţă

Horoscop BANI si SUCCES 26 septembrie – 1 octombrie 2023. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)
Astrele favorizeaza zona cariera, iar norocul este de partea ta, ajutandu-te sa rezolvi probleme care stagnau de multa vreme. La capitolul finante ar trebui sa fii putin mai responsabil cu cheltuielile. Nu ai nevoie de un stres in plus. Gandeste-te inainte de a actiona.

Relatia Balantei cu banii:
Balantele au un barometru intern de echilibru cu privire la bani, deci nu au mereu nevoie de un buget ca la carte dar cu siguranta se asigura ca nu vor cheltui peste masura. Balantele adora sa cheltuie bani pe lucruri dar si sa faca cadouri prietenilor precum mese, vacante, haine, produse de frumusete. Din fericire, Balantele sunt constiente sa se intinda atat cat le este plapuma si au nevoie sa stie ca au fonduri puse deoparte pentru acele zile ploioase care pot aparea oricand, conform conceptiei lor.

Horoscop Pavel Globa. Zodiile care iau jackpot-ul în octombrie 2023
Horoscop bani si succes SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Saptamana aceasta poti rezolva probleme care te-au tinut mult timp pe loc. Ramai rational si actioneaza conform planurile. Poti fi foarte productiv, iar succesul te asteapta. Ai grija cand te ocupi de problemele birocratice intrucat iti pot da batai de cap ulterior.

Relatia Scorpionului cu banii:
Scorpionii au o relatie buna cu banii dar nu pentru ca ar fi buni la a-i economisi. Sunt buni sa gaseasca tot felul de scheme care functioneaza prin care au bani, de la dealuri mici la investitii de termen lung care aduc dividende incredibile. Scorpionii stiu cum functioneaza acest circuit al banilor, deci este destul de usor pentru ei sa gestioneze relatia cu ei. Este ciudat pentru multi cum reusesc Scorpionii sa stie cum sa isi investeasca banii ca pana la urma sa aiba mereu si sa nu ramana fara ei.

Horoscop BANI SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Saptamana aceasta ti se deschid tot felul de usi financiare. Ca sa aduci spre tine tipul de bani ce iti plac, ai nevoie sa adori cu adevarat ceea ce faci. Considera sa iti adancesi cunostintele prin workshopuri si seminarii. Sectorul social se extinde. Ai contactele necesare ca sa faci saltul spre vorbit, predat sau jurnalism. Fa sa se intample.

Relatia Sagetatorului cu banii:
Sagetatorii au o relatie usoara cu banii si tendinta lor este sa nu se eforteze pentru lucrurile minore. Ei muncesc sustinut si se pare ca stiu toate instrumentele ca sa economiseasca si sa gestioneze bine un buget personal. Ei isi pun deoparte bani cu un scop bine definit, cum ar fi sa calatoreasca sau sa aiba noi experiente care ii implinesc, ceea ce pentru ei este tot o forma de calatorie din cotidian si rutina. Acestia isi vor ajusta bugetele la nevoie si nu se lasa controlati de bani. Sagetatorii nu sunt focusati pe bani ci doar pe ce le permit banii sa faca.

Cele 3 zodii care schimbă foaia în luna octombrie! Universul le aduce bogăție în conturi și transformări emoționale
Horoscop bani si succes CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Esti focusat pe cariera ta si cum sa te apropii mai mult spre obiectivele tale. Iti doresti mai multa siguranta la acest moment al vietii tale si un salariu care sa te ajute sa traiesti foarte bine si confortabil. Desi asta poate implica sa duci pe umeri mai multe responsabilitati sau sa muncesti ore mai multe, esti dispus sa o faci ca sa iti atingi obiectivul. O lumina straluceste in sectorul debitelor.

Relatia Capricornului cu banii:
Capricornii sunt nascuti sa faca bugete si sunt extrem de atenti cu banii lor. Sunt foarte muncitori, practici si focusati. Unul din scopurile lor majore este sa fie in siguranta financiara si incep devreme in viata sa munceasca pentru acest deziderat. Sunt foarte buni sa economiseasca, nu inteleg conceptul de a cumpara impulsiv si sunt intelepti cu orice cumparatura. Capricornii vor deraia de la acest mod de a fi uneori pentru ca le place luxul si produsele ce reflecta rodul muncii lor. Dar daca e vorba de un lucru scump, Capricornii vor pune bani deoparte si vor face un buget pentru el pana sa il cumpere, chiar daca au deja banii respectivi.

Mai multe detalii, pe sfatulpărinţilor.ro